Kurgu render tarzı işleri öğrenme hevesim var o yüzden ssd bakıyorum
Grafik tasarim render video islerinden bende anliyorum az cok kardesim yardimci olabilirim sorun varsa sorabilirsin
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKurgu render tarzı işleri öğrenme hevesim var o yüzden ssd bakıyorum
Grafik tasarim render video islerinden bende anliyorum az cok kardesim yardimci olabilirim sorun varsa sorabilirsin
Olmaz inşallah bende öyle bastım :D
=D İyi tek ben değilmişim bunu yapan.
Sorun olmaz ama kilimli deseydin daha iyi olurdu
Sorun olmaz dedigin gibi hrld hocam pttyi arariz mail adresimi verdim tel nomu verdim bisey olursa gelir 2 3 gune muhtemelen olmazsa mail atariz ya da arariz ne yapalim ? İnsan bu yanlislikla seri tiklarken 2 3 kere siparis olusturdu ne yapalim ölecek halimiz yok ![]()
Aynen yeni sistem topladim 1 yil once rtx 2070 Allah size daha iyilerini nasip etsin insallah oyun ariyordum bu konuyu gör düm aklima cod geldi bakalim baslamayi düşünüyorum bide Crysis 3 olabilir
Birde seri tikladim siparis vere 2 3 defa siparis olusturuldu dedi sorun olur mu sizce
Hocam adresde merkez dedim ilce bölümünde merkez olmadigi icin caycuma diyiverdim siparis olusturuldu numarasini aldim siparisin bir sorun olurmu adres bolumune tam adresimi girdim kapi nosuna kadar
Zonguldak Merkez seçilmiyor burdan ?
Call of duty oyunun kralıdır .En son seneler oldu onu oynamıştım.
Bende çok beğeniyorum aslında kendisini hocam ilk pc oyunumdur kendisi Crysis ile beraber yine Farcry bu oyunlar yılların oyunudur dediğiniz gibi özellikle COD 1 VE COD 2'yi değişmem hiç bir oyuna diğer oyunlarını da oynayayım mı sizce ?
O değilde bir karar aldım Call Of Duty 1'den başlayıp Black Ops 4'e kadar bu dönemde oynayacağım.Az çok bilen bilir Call Of Duty'i sizce de Call Of Duty serisi oynanır mı bugün COD Ghost'u indirdim daha ilk baştayım oyun efsaneymiş ama...
Herkese hayirli geceler saglik ve selametle yarin gorusmek dilegiyle
Zonguldaka da yasak şart Halk söz dinlemiyor
Allah polisimizin de yardımcısı olsun.Babamdan biliyorum.Kaç kişiyle temas halindeler her gün...Allah yardımcımız olsun bu dönemde şüphelenmemek elde değil
31 MART SALI
Arkadaş bugünün vaka sayıları niye yayınlanmadı var bu işte bir iş