Zonguldakta bir günde 4 mevsim yaşanabiliyor şaşırmamak lazım =D
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Batı Karadenizde en dikkat çeken nokta zonguldak yine şaşırmadık
-
Italya'da ilk vaka tespit edildikten sonra 18. gün:
57.000 test 3296 vaka
Türkiye'de ilk vaka tespit edildikten sonra 18. gün:
65.446 test 9217 vaka
Durum kötü maalesef
-
deli gibi baş ağrıtıyor ama
Burdan herkesi uyarayım lütfenn en küçük belirtide test yaptırın lütfen
Bilal hocam gecmis oldun bende de syni belirtiler var sadece basim agrimiyordu şüphelendim bunu deyince
-
Bilal hocam ne diyorsun ya bendede bogaz agrisi ve aft var bazen atee yapiyor yutkunurken zorlaniyorum
-
Her anı şüpheyle yaşar olduk Allah yardımcımız olsun.
-
Arkadaş boğazımdaki ağrı hala sürüyor pek dikkate almadım ağzımda 4-5 tane af çıktı anlamıyorum sabah kalkarken ateşim olduğunu hissediyrum öğlen birşeyim kalmıyor.Anlamadım ya virüs şüphelisimiyim
-
ÜLKEMİZDEN VE DÜNYADAN KORONAVİRÜS(COVID-19) HABERLERİ 27-28-29 MART 3 GÜNLÜK PERİYOT
+ABD Başkanı Donald Trump, "Savunma İmalatı Yasası" uyarınca otomobil üreticisi General Motors'a korona salgınıyla mücadele kapsamında solunum cihazı üretmesi talimatını verdi.
+ABD Başkanı Donald Trump, ABD tarihinin en büyük ekonomi paketini imzaladı. 2 trilyon dolarlık paket Amerikalılara doğrudan nakit yardımı ve koronavirüs salgınından etkilenen büyük şirketlere maddi destek öngörüyor.
+İrlanda, bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere ülke genelinde sokağa çıkma yasağı ilan etti.
+İtalya'da koronavirüs salgını başladığı günden bu yana 54 doktor enfekte olarak hayatını kaybetti.
+Sağlık Bakanlığımız Bilim Kurulu tavsiyeleri çerçevesinde Corona Virüsü ile mücadele kapsamında Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından tüm dış hat uçuşlar durdurulmuştur. İç hatlarda ise belirli sayıda özel izin ile THY tarafından uçuşlar yapılacaktır.
+ABD Başkanı Donald Trump: “Silahlı kuvvetlerin yedek güçlerini etkinleştirme emri verdim. Binlerce deneyimli asker hazır olacak. Emekliler de görev alacak.”
+Türk Hava Yolları: Korona virüsü ile mücadele kapsamında:
1-"Tüm yurt dışı yolcu seferlerimiz durdurulmuştur."
2- "İç hat seferlerimiz CUMARTESİ 23.59'dan itibaren İstanbul ve Ankara'dan bazı büyükşehirler ile sınırlandırılmıştır."
+İçişleri Bakanlığı: “Bugünden itibaren saat 17.00’den sonra şehirler arası otobüs seferleri ancak Valilik bünyelerinde kurulan pandemi başkanlıklarının izni ile gerçekleşecek.”
+ABD Başkanı Donald Trump: "New York’a yüzlerce solunum cihazı gönderdik ama federal hükümetin haberi yokmuş anlaşılan."
+ABD Başkanı Donald Trump: "Ülkede önde gelen tıbbi cihaz ve ilaç üreten şirketleri ile anlaşmalar imzalıyoruz."
+ABD Başkanı Donald Trump: "Önümüzdeki yüz gün içerisinde yüz binlerce yeni solunum cihazı üreteceğiz."
+İçişleri Bakanlığı: “Süreç boyunca otobüs firmalarının şehir içi servis hizmetleri geçici olarak durdurulmuştur.”
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Bu arada benim babamda polis yaşı 45 o kadar kişiyle temas ediyor endişelenmiyor değilim.Neden tedbirler alınmaz hiç işe gitmesinden yana da değilim ne olacak bu iş zonguldak pozitif vaka kaynıyor.Nereye gidecek bu ipin ucu merak ediyorum.
-
Herkese günaydın hayırlı sabahlar..Gününüz aydın olsun selametle ve sağlıcakla kalın
-
ABD Senatosu'nun ardından Temsilciler Meclisi de 2 trilyon dolarlık ekonomi paketini kabul etti. Tasarı imza için Başkan Donald Trump'ın masasına gidiyor.
Rusya’da 4.kişi Koronavirüs'ten öldü.
Rusya hükumeti toplam 1.036 vaka raporladı.
Dr.Fahrettin Koca:
“Daha ileri düzeyde tedbirler gerekiyor. Kısıtlama değerlendirmesini Cumhurbaşkanımız yapacak.”
Koronavirüs vaka sayısının 86 bini aştığı ABD'de, Louisiana eyaletinde 17 yaşında bir gencin hayatını kaybettiği açıklandı. Basın toplantısında konuşan Vali Edwars, gencin herhangi bir sağlık sorunu olup olmadığını bilmediklerini ve virüsün sınır tanımadığını vurguladı.
https://www.haberturk.com/abd-…enc-oldu-haberler-2627027
The content cannot be displayed because it is no longer available.