Hocam bunları size zahmet fazlalık olabilir direkt atıyorum silebilirsiniz yine fotoğraf galerisine atabilirsiniz
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Karabük - Yenice | 08.02.2020 - 08 Şubat Sisteminden Kalan Enstantaneler #4
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. 
-
Karabük - Yenice | 08.02.2020 - 08 Şubat Sisteminden Kalan Enstantaneler #3
The content cannot be displayed because it is no longer available. 
Karabük - Yenice | 08.02.2020 - 08 Şubat Sisteminden Kalan Enstantaneler #4The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. 
-
Karabük - Yenice | 08.02.2020 - 08 Şubat Sisteminden Kalan Enstantaneler #2
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. 
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
-
Whisper hocam Fotoğraf konusu nerde memleketten sistem fotoğrafları atacağım.
-
Bu arada hala takımlara özel isteğe özel kapak fotoğrafı, wallpaperları atıyorum buraya yazabilirsiniz istediğiniz takımın
.
-
Lig fark etmez BAL'dan Süper Lig'e kadar...Sonuçta bu toprakların takımı yaşasın Anadolu!
-
Bu arada hala takımlara özel isteğe özel kapak fotoğrafı, wallpaperları atıyorum buraya yazabilirsiniz istediğiniz takımın
-
Zonguldakta sapça, Deli hakkı, gaca, buralar çok yüksek
Deli Hakkı Ereğli'de en yüksek nokta sanırım yanlışım varsa düzeltin hocam..Sanırım Gaca'dan daha yüksek 700-800 metre vardır.Sapça 600-650 civarı olması lazım..Ama biraz daha içde kalıyor tünel tarafında Merkezde yağmurken yoğun kar olduğunu bilirim.Köye gidip geliyorum zaman zaman Merkezde yağmur olurken Gaca,Deli Hakkı, Sapça Tüneli tarafında- Yenice yolu tarafında kardan göz gözü görmez.
-
Merkez için olasılık şuan %30
-
Kıyıda köşede vardı pazar günü alaca bulaca
10 Marttan sonra orada neredeyse %70 yerde kar olur
-
Gaca'da kasımın ortasında bazı sezonlarda yerde 5-10 cm kar olduğunu bilirim...Gacaya 850 hPa'da -4 -6 yetiyor kar yapması için
-
Bilmeyenler için Zonguldak Gaca'da Bursanın Uludağı olarak biliniyor Denizden yüksekliği 700-800 metre civarı en yüksek nokta.