Zonguldakli67 Hocam Gaca'da yerde kar var mı bilginiz var mı ?
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bende vip lige doğru gidiyorum 200.000 puan

Şimdiden hayırlı olsun nice rütbelere dileğiyle iyi noktalara gelmemiz dileğiyle bu grupta daha öğreneceğimiz daha çok şey var ustalardan abilerimizden kardeşlerimizden...
-
Bir hayırlı olsunuzu alırız.Usta üye'ye terfi oldu hesabım...Hayırlısıyla bu forumda daha iyi yerlere gelmemiz dileğiyle 21 Ocak'ta bu aileye katıldım 2 aya yakın olmuş inşallah yeni sistemlerde yeni sezonlarda bir arada oluruz bu ailenin parçası olmaktan gurur duyuyorum şahsımca iyiki tanışmışım burada siz gibi abilerimle, kardeşlerimle, dostlarla...Bir olsun nice yıllara inşallah bu forumla...Forumda emeği geçen herkesin emeğine koluna sağlık...
-
Aynı mahallede çıksaydı sonuç gülecektim

-
5 Puan sonra terfi oluyorum
-
Benimle 5 saat =D

-
Whisper sağol abi 300 HF puan için :olumlu:
-
Aynı mahalle değil ama arabayla 10 dk aramız var hocam ??
=D Bir ara gel bize
ısmarlayayım abi Misafirim ol -
Cuma gecesi ve sabaha kadar olan kısımda yine Marmara ve yer yer Ege'de yağışlar orta ve hafif
kuvvet yağmur şeklinde olabilir.
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Yarın(05.03.2020) Trakya'da bazı noktalarda yerel yağmurlar
The content cannot be displayed because it is no longer available. görülebilir.The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Şuraya atayım da herkes yararlansın GÜNCEL ENDEKSLER AAO AO PNA NAO
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Herkese hayırlı geceler..Allaha emanet olun HS AİLESİ..YARIN GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE...SELAMETLE KALIN..SAĞLICAKLA KALIN..
-
Üniversite tarafında
-
Merkez yeni mahalle
Bende İncivezdeyim hocam...
-
Zonguldakli67 hocam bakar mısınız merak ettim nerede oturuyorsunuz tam olarak Zonguldak'ın neresinde ?