Akşam efsaneyi verecek
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Olacak olacak
-
Kaynak neresi nereden alıntı yaptın
Sinan hocam mart ortası için bir veriyor sistem bir vermiyor gibi takibe devam mı ne diyorsunuz
-
ECMWF Güzel gidiyor gibi
-
Zonguldağa daha yağmur başlamadı
-
Şu sıralar yağış olmaz heralde
-
CAN Zonguldak-Bartın hattı adına ne dersin hocam yorumunu merak ediyorum
-
Bir şey olmaz bu ülke milatlarca nelerle boğuştu buralara kadar geldik şükürler olsun rabbim izin verirse bundan sonrasını da göreceğiz yusuf kardeşim
-
Yarın sabah 4-5'e kadar en geç yağışlar devam eder
-
Ben açıkçası gök gürültülü yağmur bekliyorum dolu yağabilir
Sanırım 22:00 ve gece 2 arasında daha çok o olasılık var
-
Zonguldakta şimşek gökgürültüsü beklenmiyor dimi sadece sağanak yağış
-
Virüs olsun veya olmasın herkes kendine dikkat etsin. Temizliğimizi yapalım etrafımızı temiz tutalım yerlere tükürmeyelim. Şimdi lodosta başlayacak tam hastalık zamanı. Bunları yaparsak zaten virüsü kapma olasılığınız düşük. Bağışıklık sistemimizi güçlendirelim. Her sene bir virüs hikayesi çıkıyor nasılsa. Seneye de köpek virüsü çıkartırlar hepsini katlederler
Ayn öyle hocam
-
Tamam işte o. 13 kişide temiz çıktı.
İçimin yağını erittin sağolasın hocam inşallah bir daha böyle haberler duymayız tek temennim
-
Arkadaşım 15 değil 13 ayrıca bu insanlar irandan ereğli ye malzeme getiren TIR şöförleri.hepside temiz çıktı. Bu tür haberler olacak. Ama bire bin katıp anlatmayalım lütfen.
Hocam bir yakınım 15 dedi o yüzden öyle yazdım düzelteyim 13 diye son durumu bilmiyorum her telden bir ses çıkıyor
-
Zonguldakta gözetim altına alınan 13 iranlı tahlilleri pozitif çıktı. Daha tahliller çıkmadan bağzı kendini bilmez sağlıkçılar halkı panikletmek için virüs çıktı diye yaygara kopardılar. Bu yapılanların bazıları bilinçli yapılıyor. Halkı boş yere tedirgin ediyorlar. İnsan normal grip olsada hastaneye gitmeye çekinir hale geldi. Rabbime şükür çok gribe yakalandım hastahane ile işim olmadı. Kemik suyu çorbası tavuk suyu çorbası 2 diş çiğ sarımsak. 1 günde atlatıyor insan.
Aynen hocam doğal yöntemlerle Allahın izniyle birşeyciğin kalmıyor iki güne falan