İdare eder,iyi
Su bati karadeniz olarak bir kez daha kar gormek temennim mart ilk haftasi icin nasil
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİdare eder,iyi
Su bati karadeniz olarak bir kez daha kar gormek temennim mart ilk haftasi icin nasil
The content cannot be displayed because it is no longer available. Düşüş devam etmezse baharı açarız.
İyi gitmiyormu
Azicik da ic kesimlerde kar gormus olurum gecen sistem bir bucuk metre kar vardi koyde
bende memlekete giderim belki doga havasi falan guzel Hele de yenice ormanlarini gormenizi tavsiye ederim
Ozletti kendisini simdiden cok beklemeyiz tekrar gelmesini umarim![]()
9 Subat Zonguldaktan kar firtinasi hemen ozletti kendini ortu cok yapmadi ama gorsel olarak guzeldi
gelecek kis la nino kisi olcak guzel bir kis gecirebiliriz
Zonguldakli hocam nerede oturuyorsunuz tam olarak ben incivez caybasi sokak tarafindayim
Asıl yağmur yağarken şimşek çakarken güzel oluyor deniz. Sıcak oluyor hocam?
Aynen oyle yagmurlu havada bir guzel oluyor
Plajdamı?
Ayn hcm
Semih Ö. kardeşim. Valla buradaki güzide hocalarım katılırlarmı bilmem ama bu sene enteresan şeyler oldu son 24 saatte değişen yağışlar soğuklar oldu. Şubat ilk hafta sistemi modelleri çürüttü.
Hocam olmassada saglik.olsun diger maclara bakariz yaz sezonunda kapuzda denize girmeyi ozlemisiz
Firtinali yagmurlu havada haziran ayinda kapuzda denize girdigimi bilirim hocam alisigim merak etmeyin
Dema öyle da. Daha denuze gireceğuk
Deniz sezonu erken aciliyorsa Orta kapuzda bulusalim hocam
Semih Ö. kardeşim. Ben yaş olarak marttada kar gördüm nisandada kar gördüm zonguldakta. Ha birdaha olurmu neden olmasın? Takılmayın bukadar rabbim neylerse güzel eyler. Belkide 50 yıl sonra yaz gelsin artık diye dua edecek torunlarımız olacak.
Dedigin dogru hocam hayirlisi olsun atmosfer degisti nevsimler karisti tahmin yapmak zor ver endeks dinlemiyor Rabbimizin takdiri modeller zor cozuyor sonumuz hayir olsun.
Bu sisten bizim insallah ya afrika ya da romanya ukrayna hattin bir sibirya asilli salinim bunu zaman gosterecek hayirlisi olsun takibe devam