daima bir umut vardir
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bir bit kadar ihtimal varsa. O ihtimali göz ardı etmemek lazım 1987 mart sistemi bunu ispatladı. Bu yüzden artık bir şey beklemeyenler. Her an dikkatli olun çünkü her türlü olaya açıktır bu coğrafya.
Basindan beri o dusuncedeyim sana katiliyorum
-
Nedir durumlar ümitler?
Hala umutlu olmaya calisiyorum hocam her guncelleme bir tik daha iyi gibi aslinda
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Seneye bu makina dan almayı düşünüyorum????
Hocam bir kez daha Zonguldak olarak kar gorurmuyuz gecmis senelerde martta kar pek hatirlamiyorum dusuncen nedir
-
Ben şuna inanmaya başladım bizim sonbahar mevsimi Aralık- Şubat arası Mart-Nisan anlaşılan kış ayı gibi olacak uzun vadeye göre
-
Şubat sonundan ümidimi kesim tüm ümidim mart ayından ve nisandan
-
Rüzgar Düşüşü 8 inde başlıyor 2-3 güne belli olur
Aynen öyle en geç 4 güne her şey çözülür neredeyse
-
Herkese hayırlı geceler diliyorum Allaha emanet olun yarın güzel emareler görebilmek dileğiyle

-
Hareketlilik 8 Marttan sonra vade yaklaştıkça tartışılır
Bakalım üstad ne olur ne biter belli olmaz güncellemeden güncellemeye farklar olur temennim mart ilk haftası olması
-
Haftasonunu görmeden paçaları sıvamayın derim
-
Azorun çıkması için izlandanın pasif olması lazım zonal rüzgarların iyi seviyede olması lazım ki sistem inerken azor tırmansın şuanlık malesef öyle bir görüntü yok şubat sonunda beklenilen sistem kıyılara kar yapacak bir potansiyalde değil dediğim gibi hafif hareketlenmeler martın 10'nundan sonra o olursa olur sonrasında kıyı kesimler zaten kışı kapatır oraj sezonu açılır
10'undan sonra olacaksa hiç olmasın daha iyi o tarihlerde bizim buralara yüksekler dışında 10-15 yıldır kar yağmıyordu bu sene yağarsa şaşırtır bizi Olacaksa Mart başı olmalı 1-10 mart arası
-
mart başı sistemini 1 - 10 Mart arası birşey kapamazsak kışı kapatın derim
-
2-3 Gün daha beklemek iyi olabilir diye düşünüyorum yani Pazar gününe kadar verdi verdi vermedi tamam deriz zaten benim sonrasında gözüm yok Mart ikinci haftaya kadar oldu oldu olmazsa burası için çok zor zaten kıyıdayız Tam sıraları şu sıralar bakalım
-
Ecwmf güncellemesi ile umutlar bir hayli azaldı yarın sabah bir şeyler göstermesi lazım yoksa bitti her şey.
Neye göre kime göre ? Daha vade var en azından azor yükselse inebilirdi birşeyler henüz erken 5-6 gün kala anca birşeyler denir
-
Burada olmayı tercih ederim