Bunların pozitif-negatif-nötr olduğu nerden anlaşılıyor ya da geçişi nasıl anlarız
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
CAN sağol hocam 1 buçuk yıl bu işleri bırakınca hepsi kafamdan uçtu emin ol bir dönemler kendime özel instagram tahmin sayfam vardı hatta bir kaç sayfada tahmin yaptığım oldu 3-4 yıl önce tabii o zamanlar daha sarıyordu
Umarım buradaki hocaların da desteği ve paylaşımlarıyla detaylarına kadar öğreneceğiz.Sonuçta bu bir fobi öğrenmek güzel
Aynı zamanda sarfettiğiniz emekler için teşekkür ederim şahsımca CAN -
Endekslerin nötrden negatife geçmesiyle yavaş yavaş modellere de yansıyacak yanlış mı anladım hocam CAN
-
Bu sistem 96 saat kala anca kesinleşir gibi..Çok oynak görünüyor
-
Artık efsane olması için ya 2 metre kar yağması lazım yada - 20 daha soğuk olması lazım ki efsane olsun
Hocam valla metrelik derken yarım metreyi devirirse ne mutlu
önceden 1 metre alırdık ne günlerdi bee -
Yine 17 Şubat 2015'e benzer gibi geldi ondan böyle düşünüyorum en çok batı karadeniz etkilenmişti.
-
Marmara ve batı Karadeniz diyelim
Hocam dediğiniz doğru ama ben bu sistemde Batı Karadenizde metrelik olacağını düşünüyorum yine marmara da da olabilir konum itibariyle Düzce-Zonguldak olarak çok şanslıyız neredeyse gelen her salınım etkiliyor. umarım bu sistemde yanılmaz ama her sene bir defa burada efsane bir batı karadeniz sistemi oluyor fark ettiniz mi bilmiyorum inşallah öyle olur
-
Bu sistem gelirse en şanslı yer batı karadeniz bana göre en başından beri gfs çok oynuyor zaten
-
Ao Ve Nao Verileride Her Güncelleme Değişkenlik Gösteren Veriler Bir Bakmışsınız ansınızın Çıkıvermiş Geliyorum Demiş ?
Zaten endekslere göre her tarihte olabilir detayına inmek zor modellere bile daha henüz yansıyan net bir şey yokken tarih vermek şuanda yanlış olur.
-
Ben hala Subat 25inde gelecegini savunuyorum benim fikrim herkese saygi duyuyorum
-
Modeller bu senede sac bas yoldurur
-
Daha 2-3 gün önce %40-%50ler vardı hep kaybolmuş

-
Çok üzücü bir durum sistem ileri tarihlere taşınıyor 20 Şubat demiştik şimdi 25 Şubat sonra gide gide Kışı bitirmeyiz umarım elde var 0
-
Bu kışı bir efsane almadan bırakmam

-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
22-28 ŞUBAT GELİYOR MEVZUMUZ DERİN TAKİBE DEVAM