Bu sistem gelecek adim Semihse gelmezse bir sey bilmiyorum
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Siz 6-9 sistemi. Bozunca nasıl çıldırdım bilmiyormusunuz sövdüm tüm gece. Boyunca:'D
Valla o sistem herkesi çıldırttı üstümde kütle varken yağış olmuyordu soğuk ta sıkıntı yoktu da vadesi de kısaydı
-

ZᗩFƐŔ ßİZ İᑎᗩᑎᗩᑎĿᗩŔĪᑎ ?ĿᗩƇᗩҠ ! The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Bişey söyleyeyim siz beklentinizi en fazla havada kar olarak tutun. Her zaman ki gibi bozarsa daha az üzülürsünüz. :'D
Bende beklentimi minumum tutacağım ama bu sefer örtü de görmek istiyorum beni 15 cm üzeri tatmin eder...
-
Hele de o büyük balığı görünce daha da umutlandım inşallah fos olmaz
-
Bunları yaşadıktan sonra hiç ikna olamıyorum bu görüntülere
Hocam bende öyle diyordum ayrı kalamıyorum modellerden ve forumdan =D=D
-
Hele bir 120 saatlere gelsin. O zaman başlıyor heyecan. Artık çıldırır mıyız. Neler olur bilemem. Ama inanmıyorum ya çok gördüm gfs bin efsane verip bozduğunu 3 senedir. Yok gelmez. :'D
Benim gördüğüm tam bir batı sistemi Özellikle Marmara-Batı Karadeniz ağırlıklı duruyor ilk bakışta Şubat 2015 sistemi çağrıştı bende o sistemde özellikle belirttiğim yerlere iyi kar yapmıştı bilen bilir bende kendi bölgemden biliyorum inşallah yaklaştıkça daha da güzel görüntüler görürüz hocam siz nasıl düşünüyorsunuz
-
Ben sinyali aldım şimdiden görünen sistem gelirse en başta batı karadenize hayırlı olsun ki bende bu bölgede yaşayan biri olarak bu sistemin ne kadar etkilediğini hatırlıyorum vade çok ta uzak değil takip edilmeli böyle gelirse en etkilenen nokta Karadeniz ve marmara olur benim tahminim ULL sayesinde 5-6 günlük bir sistem olacak gibi duruyor .17 Şubat 2015'e benzer bir sistem olacak Marmara da etki düzeyi böyle gelirse bir fazla olur benim tahminimdir. -
20 Subattan sonra stratosferde isinmalar var bu da daha kolay sistem inebilecegini soyluyor yinr cfs uzun vadede sistemi vermis diyagramlards yuzdeler srtmid zonal diyagraminda cok hizli dususler gordum az cok yorumlayabiluyirum yani Subat 20 Mart 15 arasi soguk taraftayiz bu tarihler sistem almaya musait iskandinavya aktif izlanda devre disi efsane alabiliriz bu verdigim tarihlerde hocalarimin da dedigi gibi midellere yansidikca takibe iner detaya bakariz
-
Konu disi emektar uye olunca ne oluyor
-
Marmara ve bati karadeniz efsane sinyalleri veriyor bu sistem sibiryadan iner
-
Ben size diyeyim subat ve mart mevsim normalleri ustunde yagis ve nirmaller altinda olacak sicakliklar veriler iyle diyor
-
Negatif olunca sistem oluyor
Eyvallah benimde aklimda oyle kalmisti notr ne oluyor duragan demek mi
-
Negatife inerse can abi patlak verir pozitife yükselirse can abi gülümser:'D
Kardes daha aciklayici soylersen daha iyi olur ogrenmeye calisiyorum bir ara hep anlardim bunlardan 6 yildir bu isle fobi olarak ugrasiyordum birakinca biyle oldu unuttuk herseyi notr ne anlama geliyor bide onuda soylersen
-
Endekslerin notr pozitif negatif olmadi ne anlama geliyor arkadaslar az cok bir ara anliyordum bunlardan