Kesin bu sistem bize efsaneyi yasatacak olan sistem bu senede insallah efsaneyi gorecegiz
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bu sistem gelir ve Bati Karadeniz marmara efsanesi olur metreleri simdiden hazirliyorum

-
Metrelik kar bırakan
-
Hocam siz sanssızdınız bu sistemde bu sistem karadeniz sistemiydi ve bundan sonra böyle efsane görmek zor
Hocam Batı Karadeniz kıyıları adına konuştum her sene bir defa efsane sistem oluyor
-
Batı Karadeniz her sene bir defa efsane sistem alıyor yarım metre üstü kar bırakan bu ciddi bir sistem olabilir takipte kalmak lazım..
-
Zonguldak diyagramında şimdiden %10-%15-%20'ler var 20'nden 26'ya kadar
-
Şaka maka Şubat 20'den sonra bir sistem geliyor görüntüsü var senaryolarda da destekleyenler var diyagramda oranlar belirginleşmeye başladı ull sayesinde uzun ömürlü bir sistem de olabilir gibi görünse de temkinli yaklaşmakta fayda var hep ileri bir tarihe gidiyor sadece kesine yakın olan şey 20'sine kadar hareketlenme olmayacağı sonrasında 20'den sonra uzun süre soğuk tarafta kalabiliriz mart ikinci haftaya kadar şartlar zaten uygun bu zaman aralığında 20 Şubat - 20 Mart arası metrelik kar gelecek gibi batı karadeniz ve marmaraya dediğim gibi her sen bir efsane oluyor o da bu olabilir takipteyim sabırla yavaş yavaşa yansımaya başladı.Sizde takipte kalın forum olarak odaklanmalıyız ve bu sistemi bir şekilde getirmeliyiz ki kar hasretimiz dinebilsin...Allah büyüktür inşallah olacak vade çok ta uzun değil 13 gün civarı var gelip geçer
-
Bizim burada yine görsel şölen oldu Cuma akşamından beri 15-20 dk yağıp kesiyor 1 saat sonra deklerin kuvvetine göre yine kar yağıyor o şekilde örtü olmuyordu ama görsel şölen olarak tatmin oldum ama örtü olmadıkça ona zor derim o yüzden efsane bir sistem lazım orta doğu karadeniz hattı gibi kar lazım bize olacak olacak sadece sinerjiyi yüksek tutalım beklentimiz minumum olsun olacak bu iş en sonunda ben inanıyorum herkes inansın batı bölgeler efsane sistem alacak ben inanıyorum
-
Batı Karadeniz'de dek üretimi sürüyor zaman zaman açık yeşil kütleler oluyor kar da sürüyor bu sabah 6-7ye kadar devam eder hafif orta kuvvet
-
Bu arada bir kar topunu buzluğa koydum en azından baktıkça özlem gideririm...

-
Mart var.
Martta bizim buraya pek bir şey çıkmaz ilk haftaya kadar vakit var
-
Tek temennim şu batı bölgelerin istediği kar yağışı görmesi 20 gün içinde gördük gördük göremedik El Fatiha seneye kalır umudum var hala bizim burada Mart 15'e kadar sert kış devam eder genelde o yüzden dedim..
-
Can abiye sormayın artık adamı mahvettiniz
Hocam emin ol takip etmekten bizde mahvolduk bekleye bekleye bir hal olduk sabır kalmadı ne yapalım temenni ediyoruz işte olmuyor
-
Buna yakın bir kar yağışı konumumda görmek istiyorum kışı efsane almadan kapatmak zoruma gider 1 sene daha bekleyemem CAN hocam batı karadenize de böyle bir efsane çıkarmı her sene 1 defa buna yakın efsane sistem alıyoruz ne dersiniz takibe devammı
-
Arkadaş Giresunun görele diye bir ilçesi var ne yağmış öyle çok kıskandım facede yayını var izlemek isteyen izlesin link şu