Doğu Karadenizi ve orta karadenizi kıskandım Batı karadenizde de böyle kar yağaydı işte bu sezonu kapatırdım şimdi birdaha bu sene göremezsek çok kötü olur kendi adıma o kadar beklemiştik..
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
zongildak lapalapa 20 dkdir
-
zonhuldakta sisteme veda ediyor kar yagisi yogunlasti
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Bu gün bile çalışıyorum sistem için tek diyeceğim
Trakya bölgesi Marmara ve biz İstanbul’da sıra
Hocam batı karadenize çıkar mı efsane bundan
-
Zonguldak'ta kar başladı artık son karlar bunlar
-
kar gormek icin Zoguldak adina son sanslar gibi duruyor dek olusumu surmezse
-
Meşhur ZONGULDAK Boslugu :@
-
birdahaki sibirya sistemi için kim ne zaman bişeyler yazıcak hocalararım
Sistem 22 subatta gorunse de 5 gun kala takip etmek lazim hocalarda gergin benim anladigim hepimiz beklemekten yorulduk yok iste sistem gelse de kar yok yapcak bise yok bekleyip duracaz efsane gelirse belki oyle beklenti var ama minumumda tut beklentini ben gibi uzulursun sonra benden soylemesi...
-
Var
Olsa ne olacak benim konumda soguk varken yagis olmaz yagis varken soguk olmaz kor konunda oturuyorum ben buna sisten bile demem ortu bile yok hani nerde 30 40 cm kar verilere bile guvenmeden minumum beklentiyle sabirla bekledik yine yok oglu yok olursa yine sistem 5 gun onceden takipte kalip minumum beklentiyle takip edecegim oyle daha az husrana ugrarim belki
-
yakin vadede uzun vade de sistem gozukmuyir sanki en azindan bahara hazirlanalim oraj takibi falan aksiyonlu geciyor en azindan
-
Gece hic kar yagmamis iyice bu sistem deli etti :@
-
Ayakta kalacağım dedim..En iyisi takip etmek abım
Kaldigima deger insallah okadar bekledik dek uretimi surermi sizce hocam birde sartlar uygunmu dekler daha kuvvetlenebilir mi
-
Hicam hava hemen aciliyor gibi oluyor 5 7 dk arasi yavdi ttuttu ama daha uzun bant gelmezmi gece
-
-
lapa lapa masallah buyuk taneli