CAN hocam eps kar haritası ve sıcaklık haritasını da atarsanız iyi olur
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
gem gayet iyi geldi batılı vermiş gem gibi gelse yeter ecmwf önemli
-
Ben olsam kalkmazdım yağmur görecem diye :D
GFS biraz daha düzeltse kar olur hocam o
-
Değmez. Cumayı Cumartesiye bağlayan gece saf oğlu saf kar göreceksin zaten.
Sağol hocam en azından sabah yine de kalkacağım havada görür müyüm ?
-
Hocam sıcaklıklar uygun değil. 2-3 derecede yağsa yağsa havada yağar sizi de tatmin etmez

Hocam sabah erken saatlerde kalkmayı düşünüyorum Cuma sabah 6-12 arası...Sırf kar görmek için örtü beklemiyorum ince bir şey olsa iyi olur 100 rakımdayım 200 rakıma çıkcam o saatlerde
-
Hayır yok..
GFS kar demiş..Kesin mi sizce değişebilir mi daha erken girse
-
Eğer İstanbul'a kar erken gelirse bu iyi haber demektir Soğuk daha hızlı sokulabişir
-
CAN hocam zonguldak Perşembe-Cuma gecesi kar ihtimali var mı Cuma özellikle sabaha doğru
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Tahminim şöyle 50-100 km daha batılar
-
Kar haritası 22 cm vermiş düştükçe düşüyor WXCHARTS sağlam kar vermiş halbuki
-
CAN kar haritası alabilirmiyim hocam
-
Can abinin dediğine göre gece ben böyle bir kâr yağışı oluşturdum kafamda
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Zonguldak merkez adına bende böyle birşey bekliyorum
-
Semih Ö. 1 saat yetmedi mi?
Pardon hocam modele yazmamışım..
-
CAN ECMWF Kar haritası 9-10 şubat için görebilir miyiz hocam
-
CAN zonguldak nasıl hocam bu görüntüde dediğiniz gibi güzel gibi batılama devam ederse hem süre uzar hem de yağış artar anladığım kadarıyla hala daha batılama ihtimali var mı devamında