DEK'ler etkili olsa kıyıda olmamız avantajdır şöyle bir en az 40 görürüz inşallah biraz batılasa işimize gelir hocam
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Konumum adına 40 cm bekliyorum kesin demiyim yüzümüz kara çıkmasın ama bu sefer sende alacaksın baya kar öyle söyleyim?
Zonguldak'da 40 cm olur sanırım
-
Bolu ??
Hocam batı karadeniz olarak yüzümüz gülecek bu sefer kıyılar dahil son verilerde 35 cm üstü kar bekleniyor gem 40-50 cm gfs 35-40 vermiş
-
Hadi hayırlı geceler Sabah görüşmek üzere
Hayirli aksamlar diliyorum abi Allaha emanet ol
-
CAN hocam bu sistem 300 km batilasa sistem suresi uzar marmara karadeniz kara gomulur biyle bir olasilik hala gerceklesme ihtimali var midir
-
ECMWF batili ciksa umudum dahada artar
-
300 Km batılasa çok farklı şeyler konuşuruz umudu kesmeyin Çarşamba sabahına kadar bekleyelim arkadaşlar zafer bizim olacak
-
En azından Batı Karadenizde 40-45 cm alıyor şükür şükür...
-
Hocam bu sistem batı karadenizi de kaplar mı Sanki bana 500 kötü geldi
-
Sıkıntı yok diyorum. Henüz İstanbul dışında diğer şehirlerin detaylarına girmedim kafamda. Dediğim gibi zamanı gelince sistem netleşince sorarsınız.
Tamam hocam beklemedeyiz.
-
Hocam şuan diyebileceğim tek şey Zonguldak'ın rahat bir biçimde kar alacağı ve örtü göreceği. Detayları ben sisteme noktayı koyunca sorarsınız.
Hocam ikinci sisteme bir şey demiyorum yağış canımı sıktı...Yine sanki ilk sistem de çok geç giriyor 6-7 Şubat yani ona ne dersiniz
-
İki sistemde de sınırda
-
CAN hocam konusundan sorun demişsiniz Zonguldak sınırda gözüküyor son güncellemelerde heveslendim ne diyorsunuz ne zaman kesinleşir bir yorumunuz var mı yarını bekleyelim mi güncellemeleri
-
Yagis konusunda ve 500 hpa konusunda gfsyi begenmedim oglen aksam degisir insallah
-
Hocam yağış ve kar haritası da bekliyoruz