Eyvah eyvah ECMWF bozmuş
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. İstanbul örtü alırmı sahil kesimleri nolur diyenler? : Arkadaşlar daha sistemin ne derecede olduğunu bilemiyoruz CAN adminimiz bu konu hakkında fikirde bulundu sistem dahada bozabilir dahada iyi olabilir benim beklentim bunun ortası.Sahil kesimleri için örtü beklentim belki ama belki cıvık şeklinde olabilir tatmin etmeyen bir örtü yüksek yerlerde örtü birikimini biraz daha iyi derecede bekliyorum yani biraz da sistem rakımlara oynayan bir sistem oluyor.Bu sistemi aldıktan sonra kışı kapatalımmı peki? Hayır tabikide bu sistemden sonra şubatın 20'sine kadar ülkemiz ve avrupa durgun olucak ao +6 +7'lere çıkacak buda ne demek oluyor ilerisinde bir sistem inişi bu sistem iniş tarihinide Sinan Başkanımız vermiştir bu bir tahmindir %100 netliği ve kesinliği yoktur sadece bu tarz olaylara temkinli yaklaşın atmosfer bir gün güneşli ertesi gün yağmurlu o yüzden beklemek gerek.
Hocam batı karadeniz için düşüncenizi merak ediyorum
-
Merak ettim bütün senaryoları bir arada gösteren kar kalınlıkları çıktısı var mı varsa atarmısınız
CAN hocam böyle bir çıktı var mı varsa atarmısınız
-
Merak ettim bütün senaryoları bir arada gösteren kar kalınlıkları çıktısı var mı varsa atarmısınız
-
7.senaryoya bak Allahım gelsin artık şu kar ya
-
En sıcak senaryo 1.senaryo
-
Beklentim 17.senaryodan yana
Hocam şapka çıkartılır gerçekten
-
Her güncelleme altın değerinde
-
15.senaryo gelme olasılığı %10
Olmaz diye bir şey yok 5-6 gün daha var sisteme
-
15.senaryo-10.senaryo-7.senaryo efsane
-
10.senaryoda çok güzel
-
7.Senaryo'da yağışlara ve soğuğa bakın çok güzel
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Bu şarkı benden GFS'ye gelsin.
-
Önümüzdeki sistemde (6-8 şubat) Karadeniz bölgesi ve doğu bölgesi güzel kar alacaktır. Iç anadolu biraz yağış sıkıntısı çeksede yağış olursa kar olacaktır.
Istanbul ve marmara kısmına gelirek, bu bölgeler sisteme son 48 saat netleşir çünkü durum biraz karışık. Trakya bölgesi soğuk açısından şanslı olsada istanbulun anadolu yakası ve batı karadeniz ilk siklon yağışıyla ardından DEK lerle en az 20 cm kar alacaktır.
Istanbul avrupa ise sistemin ilk saatlerinde siklon yağışı alıp sonrasında DEK lere kalır.
Ama deklerin ne şekilde vuracağı henüz belli değil.
Trakya çok fazla yağış sıkıntısı çekecek gibi duruyor. (Edirne-kırklareli).
Hocam hayırlısı olsun Pazartesi-Salı son nokta koyulur
-
en şansız kışlarda bile soğuk hava ve yağış dedinmi türkiyenin batısında ilk bolu başlar nazar değmesin yağış bol rakım yüksek şehir küçük olunca tadından yenmiyor
Kesinlikle öyle hocam