Bu senaryolardan hangilerini görmek isterdiniz ?
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Şubat ilk haftası sistemi tahminim doğrultusunda kuzey marmara ya -14,orta ve batı karadenize en az -10 girişi olucağını düşünüyorum
Bende tam tersi batı karadeniz -14 marmara -12 veya -10 diye düşünüyorum =D=D
-
Bolu yılın 2. Güzel kar yağışını şuan alıyor mükemmel
Şuanda olmak istediğim yer hocam :-D
-
Linki yok ücretli.
Hocam Batı Karadeniz için son görüntülerde ne diyorsunuz sabrımız kalmadı cidden
-
Birde hocam kar haritasının linkini atar mısınız
-
Bişey diyin hocam yav kalbime iniyor :'D
-
Batı Karadenizde dahilmi hocam
-
Şubat 10-15 arasında batı karadeniz genelinde metrelik oluşturacak bir sistem geleceğini düşünüyorum.
-
Karadeniz olarak kar'a çok ihtiyacımız var hala merkezler kar görmedi maalesef..İnşallah şubat bambaşka olacak.
-
Elazığımızın ve Malatyamızın Allah yardımcısı olsun.Bölge halkının yanındayız.Geçmiş olsun dileklerimle.
-
Sonuç olarak, rakımı 150 altında olan sahiller çoğunlukla beklediğim gibi su oranı yüksek kar geçişleri gördü.
Samsun, Tokat gibi şehirler deniz etkisinin gazabına uğradı.
+Zonguldağı da ekleyelim hocam =D
-
Burası kör nokta falan mı kütle olmasına rağmen yağış olmuyor anlamadım gitti normalde 5-6 defa üstümüzden kütle geçti yağış alamadık.
-
Allaha şükür hiç beklememiştim gece değdi.Kar mar da yağmadı.Deklerden de faydalanamadık sabah uyandığımda her yer kupkuruydu gece 1-2 defa kalktım yağış hiç yoktu.Kar falan da yağmadı ne zaman kar yağacak artık gerçekten sendrom başladı.
-
Baktım radardan da, size doğru inen bir kütle var sıyıracağını sanmam ama ne kadar etkili olur bilemiyorum..
Hocam kütle gelse ne olcak içi boş yağış bırakmıyor 4 defa geçti üstümüzden boş...Birde sanırım dek üretimi durdumu ya da kuvvetlenir mi gece 2-3 gibi 400 rakıma çıkcam
-
Mahalle neydi bakayım bir oraya :D :D
Bakın hocam İncivez Mahallesi Çaybaşı Sokak