Burada byle kardesm gunduz yagdi oda sicaklik yeterli olmadi eriyip gitti suan gokyuzu yildizlarla dolu
Ben buna sistem demem ayıp olur efsane sistemlere
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBurada byle kardesm gunduz yagdi oda sicaklik yeterli olmadi eriyip gitti suan gokyuzu yildizlarla dolu
Ben buna sistem demem ayıp olur efsane sistemlere
Suan kar hic yokmu kardes
4 buçuk saattir karı bırak yağış düşmedi
Zaten dek oluşumu da durdu bu saatten sonrası ayaz
Boşuna bekleyelim zaman kaybı bir sonraki sistem nasipse 30 cm falan kar görürüz inşallah
Yağar sizin oralara sabret
Hocam bizim buralara da de birşeyler kalpten gideceğim sanırım :D gece 400 rakıma çıkacağım vallahi ağrılar giriyor kütle olduğu halde kar yok neden acaba sanırım soluğu 400 rakımda alacağım dekler kuvvetlenirmi çünkü şuan bomboş kütleler var yağış yok
Şaka gibi kütlenin içindeyiz kar yok
15 şubat 2015 1 buçuk metre kar neredesin yaaa
Hocam yağış yokki istediğiniz kadar yükselin.
Radardan bant oluşacak gibi görünüyor sanki bekleyelim bakalım 2-3 saat daha
Umarım gece böyle olmaz 400 rakımlı bir noktaya çıkacağım gece 2-3 gibi çıksam hüsrana uğramam değil mi ?
Buna sistem değil sistemcik demem hani nerde kar kütle üstümüzde yağış yok şaka gibi ya atmosferin azizliğine uğradık desek yeri.
Yavaş yavaş ümidimi kesiyorum sanırım çünkü 2 buçuk saattir kara dahil hiç bir şey yok.Kütleler de eriyor önümüzdeki sistem Batı Karadeniz adına ayın kaçında
Harbiden tam çıldırmalık sistem yanımızdaki bartın azıcık iç kesimdeki devrek çoşuyor adam gibi bir sistem gelemedi bu Zonguldağa
Can hocam Radardaki kütleler Zonguldağa gelmeden eriyor sanırım yağmayacak bu gidişle
Şaka gibi 2 saattir yağış yok dekler zonguldağı sıyırıyor
Semih Ö. Kesintisiz DEK bantları oluşturacak kadar güçlü değil üst seviye. Şansınıza bir süre kesintisiz yağışlar görebilirsiniz ama, radar takibi yapın sadece
:olumlu: