ben kendi konumuma 10-15 cm bekliyorum sizinde görüşünüzü almak isterim
Bu sistemde Geredeyi merak ediyorum
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturben kendi konumuma 10-15 cm bekliyorum sizinde görüşünüzü almak isterim
Bu sistemde Geredeyi merak ediyorum
Sık dek kütleleri şeklinde olur. Çok şanssız konumda olup ufak mesafelerle kaçıran yerler olacaktır ama çoğu lokasyonun etkileneceğini düşünüyorum.
Tamam vakit ayırdığınız için sağolun hocam bundan sonrası atmosferin hareketi olacak.Kar yağarsa fotoğraf atacağım buraya
350 rakımınız. Yine güzel kar görebilirsiniz.
Hocam bir sorum daha olacaktı aklımda kaldı.Yağışlar DEK şeklinde mi olacak yoksa normal kar şeklinde mi
Tam 100 Metredesiniz
Sağolun hocam 5 cm dediniz de ben havada görsem yeter diyordum sağolun hocam :D Kar yağınca fotoğraf atacağım.
mümkünse ilçe, mahalle verirsen bakabilirim.
Hocam 100 civarı dediniz rakımıma Sokağı versem daha detaylı bakabiliyor musunuz ? Çaybaşı Sokak sokağım da.
Merkez mahallesimi
Evet
İncivez Zonguldak/Merkez
250 metre konusunda bende aynı fikirdeyim hocam çok sağlam kar alacak 250 ve üstü
Sağolun değerli hocam yorumunuz için.Bakalım yaşa ve gör sistemi olacak son ana kadar beklemeye değer gibi görünüyor.Hayırlısı olsun.
Bilal Tan 12-16 saat arası sahiller bile su oranı yüksek ama saf kar görür. 250 metre konusunda şüphe etmiyorum açıkçası pek
5 cm alt sınır.
Siz gibi düşünüyorum hocam 200 rakım üstü zaten 10-15 cm garanti ben çok da kıyıda değilim azıcık iç kesim düşünün 200 rakıma yakın tam rakımımı bilmiyorum denize uzaklığımız var ama kıyıda değilim o kadar da
Hocam zonguldak ta yağış oranı yüksek tamam da 5 cm in üstü olmaz bence
Bilal hocam ben daha çok Perşembeyi Cumaya bağlayan gece 2-3-4 sularında kar olasılığı veriyorum siz ne dersiniz her şey uygun gibi 2 metre sıcaklıkları 850 Hpa uygun gibi.
Konumunuz için son noktayı koydum hocam, profilinize girdiğiniz rakıma bakacak olursam 5 cm'den daha yüksek birikim alma ihtimaliniz yüksek.
Hocam 5 cm mi ne diyorsunuz havada görsek yeter diyorum ama inşallah bakalım yarın da bir inceleyelim ona göre deriz birşeyler.Az çok ben de yorumlayabiliyorum benden daha iyi bilen hocalar da vardır forumda bakalım hayırlısı.
İşte ony MGM diyor ben mgm nin yağış grafiği dışında verdiği ikonları takmıyorum 1 saatlik yerel kar geçişinde bile günlük kar ikonu koyuyorlar ben Zonguldak merkezde perşembe günü kar kky bekliyorum gece yağış devam ederse su oranı fazla kar görürsünüz
Hocam yeter ki kar görelim görsel şölende DEK yağışları olursa olur Zaten Perşembe-Cumaya bağlayan gece yarısı ihtimali yüksek veriyorum. ECMWF'yi de beklemek de fayda var diye düşünüyorum yarın son nokta koyulur sanırım.Sizin fikriniz nedir
Radar takibini nerden yapabilirim
Merkez biraz zor ama 300 metreden sonrası kar
MGM Kar koymuş yoğun olmak üzere siz kky diyorsunuz Zonguldak Merkez'de 300 rakım üstü yer bir iki yer var.Merkeze düşecek diyen yerler var emin misiniz 300 rakım üstü olduğuna dewpoint yeterli sanki az çok bende yorumluyorum da sizin de fikriniz önemli hocam
Perşembe kar alıcaksınız cumada donacaksınız
Zonguldak Merkez'de 23-24 Ocak'ta kar alırmı şanslımı?