Özellikle Giresun Trabzon Rize ve Artvin'in kıyı kesimleri sistemin kaymağını 2 gün yiyebilir diye düşünüyorum hayırlısı olsun bakalım. ☺
Ocak 15 den sonra bizde açarız inşallah gerçek sezonu reis :okey:
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturÖzellikle Giresun Trabzon Rize ve Artvin'in kıyı kesimleri sistemin kaymağını 2 gün yiyebilir diye düşünüyorum hayırlısı olsun bakalım. ☺
Ocak 15 den sonra bizde açarız inşallah gerçek sezonu reis :okey:
Bizim kışımız Ocak 15 den sonra başlar yilbaşı15
Model sonu fena degil bi sistem indiredebilirdi Bunun dışında tek bildiğim Zonguldak daha önce böyle kuraklık yakın tarihte görmedi tabi ülke olarak görmedik ama en nemli şehir bile bu halde
Sabahın erken saatlerinde bartın -1 Zonguldak 7 derece Düzce 0 dereceydi
1026 mb yüksek basınçla pide olduk Zonguldak olarak
Basınçtan mıdır nedense başımda bi ağrı var
Masaallah, geçmiş olsun
Sağolasın abi ![]()
Göründüm, bir sorun çıkmadı gayet temiz ve sağlıklı dedi doktor. Gögüste yanma falan var mı diye sordu yok dedim sanki sıkışıklık hissi var dedim ekg ve ultrason cihazıyla baktı bir sorun yok dedi rahatladım şükürler olsun Rabbime..
Hayırlı gecelere herkese
Evet telefon mobil yağmaz çünkü bellek cache pc daha yüksek ondan. Telefon olursa telefon kitlenir.
bende biontech 3 toz oldum zaten ölücem için hazırlık yaptım mezarlık bak bence fiyatlar daha zamlanacak.
2785 TL Konyadan.
Bende aynı geçerli. ayda 1 2 kez oluyor sonra düzeliyor..
Vay arkadaş ya.. Geçmiş olsun size de hocam
3 doz biontech olmuştum ama 2 seneye aşı olanlar ölcek diyorlar doğru mu
Herkes birşeyler diyor ne olup bittigi belli degil
Ön göğüs kafesinin bittiği yerde sanki mide ağrısı gibi bir ağrı var 10 gündür başka bir sıkıntım yok. Ama ağrı girince fena ediyor. Bazen de ağrı ile birlikte üsküfra hissi geliyor
Allah şifa versin hocam herkese zaten bu aşıları oldugum güne lanet okuyasım geliyor bazen...İnşallah bir şey yoktur sağ salim geçer gider. Yarın bi görüneceğim yazarım buraya
Bende 2 doz sinovac oldum.
Gögüs bölgesinde Rahatsızlık hissi var hocam sizde de var mı