düzeldi sağolasın böyle bir şey olacagını düşünmemiştim hiç
Arada olabiliyor öyle bir de laptop kullanmıyorsan ilk söylediğimi de yapabilirsin büyük faydası var oyunlarda işlemci ve ekran kartını %100 kullanıyor o iki seçenekten birini uyguladığında
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturdüzeldi sağolasın böyle bir şey olacagını düşünmemiştim hiç
Arada olabiliyor öyle bir de laptop kullanmıyorsan ilk söylediğimi de yapabilirsin büyük faydası var oyunlarda işlemci ve ekran kartını %100 kullanıyor o iki seçenekten birini uyguladığında
Semih Ö. aynen burada
İnşallah çözülür uygula bakalım
pc yi performansa almıştım ama orayı bulamadım işte normal güç planını düzenleme yerinde zaten dengeliydi.
Yüksek performans veya Nihai Güce al istersen(Nihai Güç seçeneğini komut isteminden komut girerek ekliyorsun nette videosu var.)laptop kullanmıyorsan önerim bu iki seçenekten biri onun dışında senin çözüm aşağıda
Oraya ulaşmak için arama bölümüne gelişmiş sistem ayarları yazan seçeneğe tıkla sonra performans çıkacak ordan ayarlardan şu attıklarımı yap
Ayarlar, Erişilebilirlik, Metin bölümünden olabilir veya bilgisayarım sağ tık özellikler>>Gelişmiş>>Performans başlığından ayarlara tıklayın. "En iyi görünüm için ayarla"'yı seçerek onaylayın, düzelmesi gerekir.
Erişilebilirlik bölümünü biraz karıştır reis ben de tam bilmiyorum veya ikinci çözüm işine yarayabilir. Olmadı forumlara konu aç istersen.
masaüstüde aynı
Ayarlar, Erişilebilirlik, Metin bölümünden olabilir veya bilgisayarım sağ tık özellikler>>Gelişmiş>>Performans başlığından ayarlara tıklayın. "En iyi görünüm için ayarla"'yı seçerek onaylayın, düzelmesi gerekir.
durup dururken yazı tipi değişti pc nin
Masaüstünde de aynı şekil mi yoksa google da sitelerde mi?
Kötü. Yüksek basınc fazla dibimizde
Güzel bir kare daha bırakalım geceye hayırlı geceler herkese
3 fotoğraf daha eski lisemden
Eski sezonlardan yine
Hey gidi günler 11 yıl olmuş yav 11 yıl önce bugün dile kolay
Eski sezonlar fenaymış ya 2012 ayrı güzeldi
18 Ocak 2012 Zonguldak Eski Lisemin Önü Önceden paylaşmıştık heralde burda da dursun
Loading..
Dalgalı deniz ile İstanbul...
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Güzel kare yakalamışsın hocam :olumlu:
Nostalji sayfası var mı bilmiyorum ama açılabilirdi konu olarak. Şunları da atalım..
![]()
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.