Romanya Medyasına düştü sel haberleri
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bir oyundan Endonezyalı ile tanıştım adama Zonguldağı gösterdim şehri gösterdim çok beğendi bir gün gelirim inşallah dedi seli falan gösterdim geçmiş olsun dedi Selamı var Türkiyeye
-
Dilek Kocabaş - İncedere Çayı taştı dükkanları sel bastı | By Dilek | İncedere Çayı taştı dükkanları sel bastı1.668 views, 16 likes, 0 loves, 29 comments, 43 shares, Facebook Watch Videos from Dilek Kocabaş: İncedere Çayı taştı dükkanları sel bastıwww.facebook.com -
Dilek Kocabaş - Dilek Kocabaş ist jetzt live. | By Dilek | Dilek Kocabaş ist jetzt live.0 views, 3 likes, 0 loves, 2 comments, 5 shares, Facebook Watch Videos from Dilek Kocabaş: Dilek Kocabaş ist jetzt live.www.facebook.comYenicede elektrikler de gitmiş
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Dilek Kocabaş - Yenicede durum kötü… | By Dilek | Yenicede durum kötü…612 views, 7 likes, 1 loves, 13 comments, 7 shares, Facebook Watch Videos from Dilek Kocabaş: Yenicede durum kötü…www.facebook.com -
Memleketimde durumlar kritik durumda Karabük Yenicede
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Watch this story by D E V R E K L İ L E R on Instagram before it disappears.23.7k Followers, 7,417 Following, 826 Postswww.instagram.com -
En büyük hastalığımız, seyretmek!En büyük hastalığımız, seyretmek! haberi detaylarına www.elmas67.com adresinden ulaşabilirsiniz. Tarafsız haber kaynağı ...www.elmas67.com -
Harici İçerik www.instagram.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Zonguldakta anlık felaket yağış var şöyle 10 dk yağsa rahat sel olacak tarzdan
-
Bartinlica Caillou
Harici İçerik www.instagram.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Yağış başladı yine Zonguldakta sağlam yağıyor 5 dk da gölet oluyor bir çok nokta resmen
-
Harici İçerik www.instagram.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.