Adam bulunduğu yere kar istiyor
Oda bilir gitmesini dimi
O halde daha ne kadar bekleyecek Allah bilir ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAdam bulunduğu yere kar istiyor
Oda bilir gitmesini dimi
O halde daha ne kadar bekleyecek Allah bilir ![]()
Salihi şöyle bi iki ay Palermoya göndermek lazım.Bol kar yağıyor o taraflara..Kafa dinlesin. ![]()
En kötü 17 Şubat 2015 gibi bir şey gelse bu sezon tavım
Bartın ve Sinop Açıklarında Yıldırım ve Şimşek aktiviteleri var. Eko gücü radarda 40 DBZ'ye kadar çıktığı görülüyor.
Bir bizim bölgede kuraklık gözükmüyor şuan. Uzun süredir yağış yoktu bugün biraz yağışlı geçecek gibi yine de Tüm ülke de olduğu gibi bizde de ortalama dibe yanaştı gibi biraz daha yağmasa bizimde üstümüzü boyarlar
O değilde Karabük'te de mikroiklim oluşumu var fena fönleniyor bazen şehir merkezi ilçelere göre 4-5 derece daha sıcak fabrikalardan dolayı 25 km uzaklıktaki ilçede kar varken merkezde yok ve genelde kar tutmuyor kar rekoru 25 cm olması lazım halbuki son yıllarda iyi yağış alıyor iç kesimde olmasına rağmen eskiye göre
O çekirdek bize kadar inseydi, denizde sıcaktı zaten İstanbul'da iki katı olurdu şu görüntülerin.
Aynen zaten çok uzak değil bu kar fırtınasının yaşandığı yer komşumuzda
https://krasnayapolyanaresort.ru/webcams?cam=111 Canlı Kar Fırtınası var
Ocak ayında ben bir sistem bekliyorum en az bakalım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu ekran kartı ondan 2 kat performanslı ama 1000 tl farkediyor bunlar para tuzağı bilgisayar alacaklar buraya yazarsa bilgilendiririz.
Işıklı mışıklı diye kekliyorlar millete 1650 ekran kartlı olanı özellikle bilgisi olmayan direkt alıyor. Sonra alanlar fark ediyor bu sisteme bu fiyat çok fazla biraz araştırınca...
Bu arada ekleyebilirsiniz.
Şu kadar oyun var bir kere açıp bakmamışımdır çoğuna indirimde almıştım çoğunu 2018 de