GFS bizi mi takip ediyor 15-20 ocak demiştim bugün modele yansıttı ![]()
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kusursuz umarım şöyle bi sistem kaparız
-
60 derece hava olur mu sizce yakın gelecekte merak ettim 20 sene içinde falan
O kadar da olmaz bence yani Türkiye'de olmaz.Dünya'da olur mu olabilir ki olmuştur belki de çoktan.
-
Kış tam kendini hissettiremese de bekliyoruz beklediğimize değecek inşallah :olumlu:
-
15-20 ocak diyorum bende
-
Biz bu sene kış göremiceZ heralde
Ailesi olarakHenüz ocağa yeni girdik Aralık sonunda kış başlar bazı sezonlar Mart sonuna kadar kış demek. Daha erken böyle şeyler demek için bence.
-
Hayırlı geceler forum
-
Özellikle Giresun Trabzon Rize ve Artvin'in kıyı kesimleri sistemin kaymağını 2 gün yiyebilir diye düşünüyorum hayırlısı olsun bakalım. ☺
Ocak 15 den sonra bizde açarız inşallah gerçek sezonu reis :okey:
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Bizim kışımız Ocak 15 den sonra başlar yilbaşı15
-
7 Ocak için işler zorda gibi mucize olmazsa 10-15 ocaktan önce zor gibi
-
Model sonu fena degil bi sistem indiredebilirdi Bunun dışında tek bildiğim Zonguldak daha önce böyle kuraklık yakın tarihte görmedi tabi ülke olarak görmedik ama en nemli şehir bile bu halde
-
Sabahın erken saatlerinde bartın -1 Zonguldak 7 derece Düzce 0 dereceydi
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
1026 mb yüksek basınçla pide olduk Zonguldak olarak