Burda yağış çok güzel devam ediyor ancak lodos esiyor ve eriyor bi taraftan yağan kar
Yerguney tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ben salihin arkadasiyim
Salih sitenize tekrar kayıt olmak istiyor
Üzülmüş baya soru sormucakmis ısrar etmicekmis özür dilicekmis rica etsem Salihin engelini açar mısınız cezalı üyeymis onu da kaldırır mısınız
Sinan başkan karar versin her zaman yaşadığımız sorun bu
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
birsey sorabilir miyim
Sor kardeş
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Nice yıllara doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar
-
Arkadaşlar, hepinize iyi geceler diliyorum, ben sabah işe gideceğim, bugün sohbet güzeldi, Allah rahatlık versin
-
Bende var 2 tane başımın tatlı belaları

Allah bağışlasın, benimde bir tane prensesim var
-
Abi Norveçli adıl khan ın neyi oluyorsun
O bizim halaoğlu, küçükken çok dövdüm =D
-
Bugün eğlenceli bir paylaşım oldu kendi adıma, teşekkür ederim arkadaşlar hepinize
-
Ben Norveç dükünün torunuyum
-
saadet bende laz değilim dedemler sağolsun onalrdan öğrendim birde herkes kullaniyor bende gugul diyorum 😄
Bende Aristokrat bir aileden geliyorum, dedelerim dük müş, onların kaybettiği prensim ben
-
Yerguney abi Saadet Trabzonlu bir Norveçli bayan
Doğru söylüyor olabilirsin, bu Norveçli balıkçıların kullandığı el kremi vardı, Trabzon'da da balıkçılık yapılıyor 🤔kesin Norveç li
-
Laz değilim

Gürcü musun
-
Hasan konuya öyle bir girdinki gugol google der gibi gfs de anlamadi sistemi geri cekti
Ben korkarım ki bundan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak, çok sağlam büyü bu