Whisper abi ne güzel yazmışsın HS yi, sabah erken saatlerde yola düşüyorum önümü zor görüyorum karanlıkta, hemen hemen aynı miktarda kar tutmuş burda da
Yerguney tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ankara trafik radar Instagram sayfasına bakıyorum Güdül, Kızılcahamam, Çamlıdere kara gömüldü yollar kapandı. Bizim Yakupabdal iki yıldır geç kar alıyor. Önceden Kızılcahamam la aynı olurdu
-
Whisper abi Bergen bilinir Esengül ü pek tanımaz kimse
-
Gözün aydın hocam birikmeye başlamış
İnşallah ülkenin heryerinde birikir
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. An itibariyle kayak merkezi
-
Anaaaamm Whisper abim
ısmarlıyorsa işler tıkırında, birde 45' lik ediver pikaba -
Bu kanaate nasıl vardınız ? :D emcwf nin son güncellemesine göre perşembe ve cuma çok hafif kar geçişleri var.Cumartesi ve pazar ise il genelinde ortalama yağış bekleniyor. İnsanları beklentiye sokmayın.
Arkadaşlar Angora İç Anadolu Bölge Sorumlusuydu, yoğunluğu sebebiyle görev değişikliği yapıldı. Buraya bir değerlendirme yapıyorsa dikkate alalım ve eleştirirken biraz daha sakin davranalım lütfen
-
İyi gidiyor bence, Aralık ayı boş geçmiyor en azından, Ocak var önümüzde inşallah eski kışları getirir
-
GEce boyu yağdı, sabahda devam etti ama hiç tutmadı, yukarıda tutmuş olabilir
-
Serkannnn sen yinede temkinli ol tavsiyemdir, geçen beni tehdit etti, öyle sustum, bişey diyemedim

-
Neyse Whisper abim geldi anlaştılar kavga bitti

-
Karadeniz de çadır karıştı, kavga var =D
-
Yine yağmura döndü şimdi şu an oturduğum saldalyenin rakımı 1528
-
Yeşildere Lalahan Elmadağ ilçe arasında, burası Yakupabdal köyünün 3,5 km yukarısı, IKEA nın 10 km üstü Kayak pisti 500 metre yakınımda
-
Yerguney abi Yeşildere taraflarımıydı senin ora
Elmadağ kayak merkezi