Yoklama alayım. Kimler burada?
Bu GUGUL cular örgüt gibi bişey yoklama da neymiş, icat çıkarttılar 😂
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYoklama alayım. Kimler burada?
Bu GUGUL cular örgüt gibi bişey yoklama da neymiş, icat çıkarttılar 😂
wriscuttern nice yıllara, doğum günün kutlu olsun 🎉🥳🥳🎈🎂
Geçmemiştir yaa nerden çıkardınız, Sinan başkan nice yıllara, doğum günün kutlu olsun 🎉🎊⭐🌟🎂
Hava Tahmincisi burda kimse avukatlık yapmıyor, bir süredir konu ile ilgili yazdıklarınızı sessiz takip ediyordum, hedef aldığınız şahsın geçmişini takip etmişsiniz belli ki şimdi burada yaptığı tahminleri başka forumlarda yaşadığı sorunlarla ilişkilendirmeniz beni ve diğer avukat dediklerinizi rahatsız ediyor! Konu kesinlikle sizinle ve Sarp Özdoğan la ilgili değildir. Kişisel hesaplarınızı ortaya dökmeden kendi aranızda, medenice görün, sizin tabirinizle avukatlar bu hesaplarınıza şahit olmak zorunda değil!
Ozaman sende sadet güncelleme
Öbür GUGULCU da geldi 61 gugulun kısa yazılışı mı oluyor?😂
Gerçekten birşey oluyor bunu da ben yazmadım
Semih Ö. bu akşam güncelleme sende olsun ozaman?
Bana mı dedin?😂🤔
Forum eror verdi 😂
Bi GUGUL cu var o yapmıştır kesin, az önce de biri renkli yazısına şaşırmıştı, arkadaşlar banka hesaplarınızı bi kontrol edin, bu gugulcu daha önce karşılaşmadığımız bi hacker olabilir =D
Bu nasıl oldu, hacklandik mi Serkannnn=D
hocam anlamadım :D
Ben böyle bir şey yazmadım ne oluyor
Hasan hocam nasıl renkli yazdin
O bir GUGUL ustası, yaptıklarına ve yapacaklarına şaşırma =D
Kırıkkale beklenileni maalesef alamadı yağdı eridi geçti yağıyor ama bi yandan eriyor tuhaf bi havası var memleketin ama buna şükür nede olsa her damla bereket
Lodos esiyor bı yandan o yüzden eriyor, İnşallah haftaya soğuma başlayacak ya ayaz ya sağlam kar yaşayıp görelim
Hasan61 emeğine sağlık gugulcu arkadaşım
İnşallah Karadeniz’de nasibini alsın artık ondan sonra Trakya ve Marmara alır inşallah
Bunlar yakacak bizi Angora bi gugul dur tutturdular 😂