Uyutsam adım afrikacıya çıkmazdı 😂
Adın afrikacıya çıkmadıki, zaten adının altında yaz ligi birincisi yazıyor, sen komple uyutuyorsun sanki bizi :'D
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturUyutsam adım afrikacıya çıkmazdı 😂
Adın afrikacıya çıkmadıki, zaten adının altında yaz ligi birincisi yazıyor, sen komple uyutuyorsun sanki bizi :'D
Evet
Güncelleme sırasında bizi uyutmuyorsun değil mi? =D Sodalime ını bi kontrol et ![]()
Efsane-Semih cografyaciburak izmire kar bekliyor musn
Salih en çok sen bekliyorsun kar yağmasını, azmine hayranım, inşallah bol kar yağışı alır İzmir ama hayat felç olur oraya yağarsa, alışkın değil bölge
Yetişemem ki ya. Anestezi teknikerler gününe katıldım geç kaldım
Anestezici misin?
Benden de bir 2017 kışı gelsin
Şöyle bir ormana gideyim dedim geçen sene ağaçlar bukadar yaprak dökmemeişti tam bir kış koşulu vardı kestane olmamıştı geçen seni bu sene baya olmuş ve her örtülü bir sistem aldığımızda bunlar olmuş doğa bile ayak uyduruyor hadi bakalım inşallah bize gelcek sistem:)
Ayva desen baya oldu ha birde fındık baya oldu fındığın çok olduğu senenin kışı sert geçiyordu bizim buralarda
Birde kızılderililer deli gibi odun toplamış bu sene =D bu yıl güzel kış olur inşallah
Yıkıntılardan görseller alalım o zaman
Whisper site yıkılıyor abi, maşallah her sayfa dolu, hareketli. Yağış başlasın resime boğacağim buraları, bıktıracağım :'D
Merhaba arkadaşlar, yoğunum bu aralar, fırsat bulunca bakıyorum yıkılıyor buralar =D
Eskişehir Afyon yolundan
Seyitgazi ve Kırka semaları
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Whisper abi gönder bulutları bu tarafa
Arkadaşlar ben sabah işe gideceğim, size doyum olmaz iyi geceler herkese
Whisper abi
mı içsek
Vur dedik, öldürdün. 😅
İltifat işte, hem kızma telefon otomatik yazıyor, yoom ben =D
Yasin71 yinede temkinli olmak lazım, bu Karadeniz' liler evinde silah yapan insanlar ne zaman neye kızacakları belli olmuyor, Trabzon'da
içmedim diye adam bana kafayı takmıştı zorla içirdi =D
Yerguney Yakında sıra sana da gelecek 😅
Ben şu an REM uyku dönemine geçtim, bayaa oldu uyuyalı, telefon otomatik yazmıştır ![]()
Hiç affetmiyor ha😂
O değilde saniyesinde nerden gördü paylasanı yazmadığını cin gibi bide =D