Sinan başkan emeğine sağlık
Yerguney tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Saadet inanmadın ama gerçekten kırıldı, sen kırdın
-
Gözümüz kaldı 🙃
Biliyorum, bardak kırıldı 😐
-
2 senedir böyle bir fotoğraf istiyorum 🙄🙄
Bu yıl İnşallah sende atacaksın böyle bir fotoğraf 😊
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Whisper Mustafa Abi, böyle miydi?
-
Ya ben bıraktım sitede ne yazılmış diye bakmayı, bir iki saat giremiyorum foruma bi bakıyorum akmış gitmiş 😊 son sayfayı okuyup geçiyorum, yetişemiyorum gündeme,🧿 Sinan başkanım bi özet sayfası mı yapsak akşam okuruz, gün içinde ne olmuş ne bitmiş, hani oluyor ya haberlerde hızlı bir özet geçiliyor onun gibi
-
Whisper abi ne güzel yazmışsın HS yi, sabah erken saatlerde yola düşüyorum önümü zor görüyorum karanlıkta, hemen hemen aynı miktarda kar tutmuş burda da
-
Zonguldakli67 , takip eden beğenen,izleyen yorum yapan herkesin emeğine sağlık iyi geceler arkadaşlar
-
Hocam doğal gaz henüz gelmedi bizede kömürde pahalasto ne yapacaz simdi biz 🤔
Pelet kullan
-
-
Ankara trafik radar Instagram sayfasına bakıyorum Güdül, Kızılcahamam, Çamlıdere kara gömüldü yollar kapandı. Bizim Yakupabdal iki yıldır geç kar alıyor. Önceden Kızılcahamam la aynı olurdu
-
Whisper abi Bergen bilinir Esengül ü pek tanımaz kimse
-
Gözün aydın hocam birikmeye başlamış
İnşallah ülkenin heryerinde birikir
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. An itibariyle kayak merkezi
-
Anaaaamm Whisper abim
ısmarlıyorsa işler tıkırında, birde 45' lik ediver pikaba