Yerguney abi bende koydum şimdi çayı güncelleme başlayınca takibini yaparken içerim
Afiyet bal şeker olsun, Sedat başkan bende bi 2019 sinerji fotosu koyayım
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYerguney abi bende koydum şimdi çayı güncelleme başlayınca takibini yaparken içerim
Afiyet bal şeker olsun, Sedat başkan bende bi 2019 sinerji fotosu koyayım
Yerguney abi ne yaptın bana gece gece kendime Çay yaptım Çay fotolarından
Afiyet olsun, candır :olumlu:
Ya bu yıl Trabzon sistemi mi olacak, isminin sonuna 61 yazanlar aldı yürüdü =D
Silivri ve civarı kar haritasında boş gozukuyr benmi yanlış okuyrm silivro ve civarına trakyayi etkilemeyecekmi
Silivri soğuk oluyormuş, ondan göstermemiş olabilirler mi?😉
Hayır en şanslı benim
Benim askm gfs modeli gibi bazen çok uzakta olsa arada onun güzelliğini gormek
Kendine iyi ya da kötü pay çıkarmana sevindim hayat sancılarıyla güzel
Aşk diyelim benim hikayem çok karışık
Serkan kardeşim, herkesin bir derdi var başka başka, düşündükçe dalarsın derine, boşvermek, meşguliyet bazen iyi gelebilir, sen kendin için en doğrusunu bilirsin elbet
Çay hazır, güncelleme bitince gelin, Whisper abi sen erken gel 😉
Uyutsam adım afrikacıya çıkmazdı 😂
Adın afrikacıya çıkmadıki, zaten adının altında yaz ligi birincisi yazıyor, sen komple uyutuyorsun sanki bizi :'D
Evet
Güncelleme sırasında bizi uyutmuyorsun değil mi? =D Sodalime ını bi kontrol et
Efsane-Semih cografyaciburak izmire kar bekliyor musn
Salih en çok sen bekliyorsun kar yağmasını, azmine hayranım, inşallah bol kar yağışı alır İzmir ama hayat felç olur oraya yağarsa, alışkın değil bölge
Yetişemem ki ya. Anestezi teknikerler gününe katıldım geç kaldım
Anestezici misin?
Benden de bir 2017 kışı gelsin
Şöyle bir ormana gideyim dedim geçen sene ağaçlar bukadar yaprak dökmemeişti tam bir kış koşulu vardı kestane olmamıştı geçen seni bu sene baya olmuş ve her örtülü bir sistem aldığımızda bunlar olmuş doğa bile ayak uyduruyor hadi bakalım inşallah bize gelcek sistem:)
Ayva desen baya oldu ha birde fındık baya oldu fındığın çok olduğu senenin kışı sert geçiyordu bizim buralarda
Birde kızılderililer deli gibi odun toplamış bu sene =D bu yıl güzel kış olur inşallah