Ne zaman kara çevirebilir? Yerlerden sular seller akıyor da.. Buna da şükür tabi de karın tutmasını zorlaştırır bu ıslaklık
Burda tutmaya başladı -1,6 ⁰C hava az sabır gelooo
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturNe zaman kara çevirebilir? Yerlerden sular seller akıyor da.. Buna da şükür tabi de karın tutmasını zorlaştırır bu ıslaklık
Burda tutmaya başladı -1,6 ⁰C hava az sabır gelooo
Ankara boşluğunu tam olarak bu mu
Tutmaya başladı -1 ⁰C oldu hava
Burası 0 ⁰C kar yağıyor ama henüz tutmuyor
sorumlum sana yaklaştı yağış
İyi yağmış İnşallah heryere en az o kadar yağar
70 cm kar yükseklerde mi oldu?
İyiymiş abi bu sene konumum da fena başlamadı kış adına Daha ilk sistem efsane idi.Yer yer 1 metreyi geçen yerler oldu Merkezde bile 70 cm vardı
Rakım kaç
Normalde bizim köylülerin deyimi ile Koç karı dedikleri bi kar yağıyordu Kasım ortası gibi 3-5 cm ayaz başlıyordu, sonra her yağış kar oluyordu, iki üç yıldır sürekli yağmur yağıyor 1500 rakım da
Abi orası her daim kar alır yahu çok şanslısın bizim de rakım az yüksek olsa diye dua ediyoruz merkezde en yüksek rakım 500 =D Ankaranın en düşük rakımı 500
Kar yağıyor da bu yıl az oldu, 80-90 cm oluyordu, geçen hafta 20 cm oldu o da eridi
Abi Kayak Merkezinin yakınlarındamı oturuyorsun
Kayak merkezinde oturuyorum kardeş, tesisin hemen yanında
Senin ora şeytanın bacağını kırdı geçen sefer, İnşallah bu seferde bol kar yağışı olur da evin kapısını açamazsınız kar yığınından :D
Angora sorumlum benim kar eridi, yenisini alalım artık, sabah biraz beyazlatmıştı ama sulu yağmış
Abi caya cagirirsin artık
Her zaman beklerim kardeşim sen çıktım yola de ben yakarım semaverini