Saadet ne çabuk büktün, burda kar başladı =D
Yerguney tarafından yazılan gönderiler
-
-
Haha😂 yazı büktüm sıra kışta 😅
Yazı fazla büktün sıcak geçti, kışa dikkat mi etsen acaba, buzul çağa sokma bizi :'D
-
Saadet adının altında yaz ligi birincisi yazıyor, kar yağdıracak ve adını değiştireceğiz sistem bükücü
-
Önce kayak takımlarını yap hallet bence..
Abi kızak var onunla idare ediyoruz
kürek şart
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kar geliyor, acilen kürek yapmam gerek 😂
-
Günaydın başkan sisteme ne oldu ya yine bi oh çekemedik
Evet başkan ne oldu bizim kar? 17 si ötelemiş 21 ine
-
17 sinde kar görünüyordu yine ötelemiş mi?
-
Basta buna sebep TV ve sosyal medya.
Haber bülteni diye bir saat boyunca ekranlarda tekrar tekrar gösterdikleri, çuval gibi balkondan atılan insan,asan,kesen, karısını döven, karısını vuran, sevgilisini kesen, kocasını öldüren, sevgilisini, karısını, komşusunu doven,silah sıkan,hayvanlara işkence eden kişilerin haberlerini izlersek sonucu bu olacaktır.
Her yapılan hareket iyi yada kötü örnek teşkil eder.
Aklına gelmeyen aklına gelir.
Birde yapılanlara karşı verilen suç cezaları veya salıverilme haberlerini de ekleyince"bende yaparım,yapayım mı?cezası az veya yok"cümleleri hafızalarda yer eder ve olacağı da budur.
Bunlar iyi günlerimiz ..
Abi millet duyarsız, böyle eğilimleri olan birinin ailesi, arkadaşları, tanıyanları boşvermiş, görmezden gelmiş ilgilenmemişler. Ruh hastasının evinden 15 tane kılıç çıkmış hobisidir, sever kolleksiyon yapar başka ama duvarlarında yazılar yazılı öldür, saldır, savaş vs. belli ki manyak bu yardımcı olmamış tedavi ettirmemişler, yalnız bırakmışlar.
-
Yaa bu nedir manyağın biri çıkmış sokağa samuray kılıcıyla hiç tanımadığı 28 yaşındaki bi kızı doğramış
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Geciktim biraz
-
Bu gece sabaha doğru 1300 m üstü alabilir
Ağzın bal yesin, hava çok açık ama
-
Hadi hayırlı olsun @Salihh başarılar, şimdi İzmir e kar yağar bence
-
Yarın senin oraya gelooo olabilir
Yarın erken olmaz mı ben haftaya bekliyorum
-
-
Günaydın iyi haftalar herkese