Arkadaşlar, beklentilerimizi yükseltip bir model diğerlerinden farklı çıkınca moralimizi bozmayalım. Birşeyler geliyor ama az ama çok! Boş yere isyan etmeye gerek var mı? Takip edelim, günü gelince tadını çıkaralım
Yerguney tarafından yazılan gönderiler
-
-
Zaten İç Anadolu da sorun yok isyanlar İstanbul ve Karadeniz bölgesinde yoğun, sanırım beklentiler yükseldi, bir modelde moraller bozuldu
-
Arkadaşlar Semih hocamız müsait olduğunda gerekli açıklamayı yapıyor, ailesi, sağlık problemleri vs. öncelikleri var lütfen sabırlı olalım
-
Evet millet az önce İstanbul a iniş yapmış bulunmaktayım bir ara karadenize de geçebilirim karın ilerleyen zamanlarında
Biliyordum John,İtalyanlar da sempatik insanlar ama bir Türk değil
-
arkadaşlar tahmin yaparak para kazanabileceğiniz yarışmamız devam ediyor
Ya ben geçen sistemlerde arkadaşlarla iddiaya girdim Sincan a kar yağdı Dikmen e yağmadı kaybettim ben girmem yarışa falan kaybediyorum
-
Ben :koşma: gidip makarna falan alayım =D
-
kaç cm gözüküyor şuan
Benim konum metre olur :D merkez 20-40 arası değişir bence Angora sorumlum sen ne dersin?
-
Bizi de gömüyor mu kara 30-40 cm gördüm en son Total de
-
john Snow da kar özlemi olan bi arkadaşımız ve foruma renk katıyor, ayrıca ? cı olduğunu düşünmüyorum. Eğlencesine İtalyan kılığına girmiş gibi bence
-
Hadi hayırlısı en çok Konya ya sevindim
-
Ben bi kaç el ateş edeyim uyuyakalıp üzülüyorum sonra
-
Model takip edemedim neler olmuş, neler kaçırmışım ben forum coşmuş iki el ateş edemedim
-
olmaz taş fırın lazım yoksa olmaz
sen tuğlalardan fırını yapmaya başla bitirince vereceğim yöresel tarifi
Dışı taş içi ateş tuğlası, John dostum ben pizzadan vazgeçeyim Türk işi pide yapayım o zaman, sende bu İtalya ya yağacak kardan vazgeç gel misafirim ol pide yiyelim
-
evinde taş fırın var mı?
Tuğla var olur mu
-
john Snow hala ? tarifi bekliyorum ama yöresel tarif ver