Ben iki yıl Kırıkkale de kaldım hep Ankara'dan daha ayaz oluyordu ve iyi kar yağardı
Yerguney tarafından yazılan gönderiler
-
-
Galeriye video yükledim sağlam kar yağıyor burda
-
Ne zaman kara çevirebilir? Yerlerden sular seller akıyor da.. Buna da şükür tabi de karın tutmasını zorlaştırır bu ıslaklık
Burda tutmaya başladı -1,6 ⁰C hava az sabır gelooo
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Ankara boşluğunu tam olarak bu mu
-
Tutmaya başladı -1 ⁰C oldu hava
-
Burası 0 ⁰C kar yağıyor ama henüz tutmuyor
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. sorumlum sana yaklaştı yağış
-
-
İyi yağmış İnşallah heryere en az o kadar yağar
-
70 cm kar yükseklerde mi oldu?
-
İyiymiş abi bu sene konumum da fena başlamadı kış adına Daha ilk sistem efsane idi.Yer yer 1 metreyi geçen yerler oldu Merkezde bile 70 cm vardı
Rakım kaç
-
Normalde bizim köylülerin deyimi ile Koç karı dedikleri bi kar yağıyordu Kasım ortası gibi 3-5 cm ayaz başlıyordu, sonra her yağış kar oluyordu, iki üç yıldır sürekli yağmur yağıyor 1500 rakım da
-
Abi orası her daim kar alır yahu çok şanslısın bizim de rakım az yüksek olsa diye dua ediyoruz merkezde en yüksek rakım 500 =D Ankaranın en düşük rakımı 500
Kar yağıyor da bu yıl az oldu, 80-90 cm oluyordu, geçen hafta 20 cm oldu o da eridi
-
Abi Kayak Merkezinin yakınlarındamı oturuyorsun
Kayak merkezinde oturuyorum kardeş, tesisin hemen yanında
-
Senin ora şeytanın bacağını kırdı geçen sefer, İnşallah bu seferde bol kar yağışı olur da evin kapısını açamazsınız kar yığınından :D