Angora sorumlum benim kar eridi, yenisini alalım artık, sabah biraz beyazlatmıştı ama sulu yağmış
Yerguney tarafından yazılan gönderiler
-
-
Abi caya cagirirsin artık
Her zaman beklerim kardeşim sen çıktım yola de ben yakarım semaverini
-
Burda kar yağmaya başladı
-
Sorumlum, nasıl durumumuz şehir merkezi kar alır mı hafta ortası gelecek sistemde?
-
Sorumlum yağsın da tek yağmur olsun suyumuz biriksin, kar olursa tadından yenmez
-
Bu arada ben de bugün havalarınsesi.com’un yeni üyesi oldum. Bu vesileyle herkese tüm yönetici, tahminci ve üyelere selamlarımı iletirim.
Hoş geldiniz
-
Boşverelim hocam kim ne demiş önümüze bakalım, modelimizi tahminlerimizi takip edelim, değerli Semih hocamızı yıpratmaya yönelik söylemleri buraya taşımayalım
-
Kardan ev edecez İnşallah
Abi kardan ev atıyorum galeriye 2017 de yaptığım
-
hızlı ve öfkeli geliyooor
Sorumlum artıyor sanki % ler :D
-
İspanya'nın aldığı kar gibi bütün ülke kara doysa fena olmazdı, yılların beklentisi var
-
Bende sanayiye geldim sabah araba tekledi mazot donmuş bir sürü kişi aynı şeyi yaşamış bugün
-
Çankaya da kar atıştırıyor
The content cannot be displayed because it is no longer available. Hiç bulut yok yağış değil bence görülen
-
sinyaller gucleniyor
Sorumlum, yağış % leri biraz artmış
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Bu gece -20⁰C görürüm sanırım
-
Anlık Çankaya/Ankara. Orta kuvvette tipi var. Yollar tuttu
The content cannot be displayed because it is no longer available. Sabaha inşallah yollar açık olur ve bilinçsiz araç sürücüleri trafiği felç etmez