Yerguney tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yerguney abi bundan sonra ağlama sorumlusu yeni rütbe verilecek. ?
Aman sorumlum, sayfanın sahibi kurucusu var, ben dün gece biraz duygusallaşmış oolabilirim. Ağladım geçti gitti
-
Benide alın.Ecm nin son saat çalıştırmasını çok beğendim.Bize bunlarla gel Ecm
Sende ağla kardeş rahatlarsın, hoşgeldin
-
O zaman neden millete model takip ettirirsin günlerdir
Abi bu sayfayı kullanmayı geç öğrendim ondan oldu, önceden bileydim boşuna uykusuz model takibi yapmazdım. Ağlar, yatar uyur sabaha kar keyfi yapardım
-
Zorlama ve zırlama da olacak dersin,he?
Tabi abi istenilen kar miktarına göre ağlanır, üst baş yırtmalı ağlansa tipi boran olur
-
Bu taktik İstanbul'a yarar mı
İcten olursanız işe yarar :-D
-
Arkadaşlar, forumun en çok işe yarayan sayfası burası, tecrübeyle sabittir, dün gece çok sağlam ve içten ağladım sabahına kar yağdı. Boşverin sistem takibini burda ağlayınca yağıyor :'D
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Aglamak işe yaradı
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Yerguney 1500 metrede kar yok diye ağlayan adam ilk defa seni görüyorum Abi. Guinness rekorlar kitabına girecek adamsın.
Ee yook, yağmadı abi gahirlendim bu gece
-
Yakalım hocam dumanaltı olsun buralar
Aha bende yaktım, bu gece ben ağlıyorum siz teselli edin, sonra ben telafi ederim, olmaz mı
-
1500 rakım olan yer neresindesin hocam
Ankara Elmadağ kayak merkezinde 1528
-
Süpersin abi sen 1500 metrede agliyosan bizim konusnamiza gerek bile yok
Ben istiyorum buraya bı gelsin sizi uyarayim geloo diye bağırayım
-
O değilde bugün döktüm içimi iyi ağladım sayfanın hakkını verdim gibime geliyor
:'D
-
bizim burda 100 metre daha yüksek olsaymış kar yağarmış şu anda dondurucu bir soğuk var -8 lerde
MEHMET73 kardeş ben kar kış severim, perişanlığı severim, yolda kalınca mutlu olurum sırf bundan 1500 rakımda ikamet ediyorum yine yağmıyor, başkan bişey demiyor sen söyle ben nerelere gideyim
-
Şimdi gökyüzüne baktım hala yıldızlar parlıyor, bulut yok bana bu ağlama konusu yetmez zırlama yapsak yine yetmez gibi