Gözüme takıldı paylaşayım dedim :'D
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bozdum ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGözüme takıldı paylaşayım dedim :'D
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bozdum ![]()
Burçlar değişmiş öyle diyorlar siz hangi burç oldunuz?
Yılan eklenmiş
Hayırlı Cumalar
Seneye son 14 dk ![]()
6-7 Sistemi yine değişmiş artık yeni bir sistem takibi için seneye görüşürüz ![]()
SENEYE GÖRÜŞMEK İSTEYENLERİ ENGELLİYORUM 🙂
:hoscakal: HAZIRIM YAZMAYA
25 Ocakta sağlam bir sistem gelecek bütün kuzey kıyılarda 50 cm'in üzerinde kar kalınlığı ölçülecek
Ufak oynamalar bile bu görüntüyü değiştirebilir
mov mp4 dönüştürücü ile mp4 yapın
Bu videoyu ben çektim bu adam beni güldürüyor 😃😃😃 siz ne düşünüyorsunuz?
Harici İçerik m.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Eu4 videolarını izlerdim eskiden oyunu keşvetmeme sebep olmuştu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. :D
=D
Batı karadeniz 2021 in en şanslı yeri oldu
Butun muhendislikler sayısal bölüm içerisinde
meteoroloji mühendisliği için sözel mi sayısal mı yoksa eşit a. Mı okumak gerekir?
Fizik coğrafya karışımı birsey zaten
mov mp3 dönüştürücüden videoyu dönüştürürsen atabilirsin