Yaptığım analoğun sıcaklık yağış anomalilerini atmayı unutmuşum
Izlanda tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sitenin linkini atabilir misiniz acaba ?
-
Ben hissettim depremi
-
Hangi fenomenlerle oluşturdun ?
Nino 3.4 IOD QBO PDO AO NAO Avrasya Ekim ayı kar örtüsü
-
Bu arada pslden kendim oluşturdum herhangi bir kurumun tahmini değil
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Güncel indeks tahminlerine benzeyen kışların 500 mb anomalisi
-
Tahmin
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gerçekleşen
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
İlk 100 mm urladan geldi hızla artmaya devam ediyor
-
Yarın yine aşırı oraj olabilir
-
İzmir'e yarın aşırı yağış geliyor kuzey bölgelerde 40-90 mm Merkez civarı ve Güney bölgelerde 100-200 mm yağış 1 günde düşebilir Özellikle akşam saatlerinde kütleler sıralı bir şekilde vurup aşırı yağış yapabilir dikkatli olalım !!
-
Hayırlı olsun hocam cografyaciburak
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Mevcut indekslerle Eylül ayı görüntüsü bu şekilde çıktı
Burada kalsın ay sonu bakarım yaptığım yöntem tutarlımı diye
Gerçekleşen
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Önceki 3 günden itibaren yapılan tahminlerin ortalaması
-

İndekslere göre tahminim