Esenlerde kırağı olmuş çatılar beyazlamış
Izlanda tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 1985 Şubat ayında çoğunluk olarak MJO indeksi merkezden uzak 3. ve 4. fazda geçmesine rağmen arşiv sitelerinin AO ve NAO'yu yine bu tarihte kuvvetli negatif göstermesi tuhaf geldi bana
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ordaki mm hesabı farklıydı benim bildiğim 40 mm i direkt cm e cevirmiyoruz
-
Bu benim İstanbul tahmininin aynısını yapmış

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 150-200 rakım üstü yağışın sonlarına doğru kky olur.
Aydos tepesinde ise kar tutabilir 500 m civarında enverziyon var sıcaklık 0 derece olabilir.
-
Dün geceden beri yataktan kalkmadım. Hasta yatıyorum öylece. Sırt ağrısı, boyun ve boğaz ağrısı ve ateş var. Baş ağrısı da sabahtır hiç dinmedi. İlaçlarımı aldım. İğnelerimi de vuruldum. Sabaha düzelirim inşallah
Geçmiş olsun Allah sağlık sıhhat versin
-

The content cannot be displayed because it is no longer available. Pozitif AO, NAO görüntüsü
Ecmwf'ye göre 15 gün phase 3 şeklinde devam edeceğiz
-
Son yağan kardan sonra kara doydum Ocak sonuna kadar model bakmam herhalde
-
Esenler gece -7 dereceyi gördü -10 dereceyi gören yerler olmuş
AHL Ocak ayı minimum sıcaklık rekoru kırmış eğer veri yanlış girilmediyse
-
Önceki günler yapamadığım kardanadamı bugün yaptım öğle ortalarında erime vardı şimdi neredeyse erime durdu diyebilirim
-
Yarısında yapıp bırakmıştım sonra parçalamışlar
-
Ben kardanadam yapamadım bu sistemde
-
Erken saatlerde dek görünmüyor yarın öğleden sonra başlar
-
Ecmwf yarın öğlen 0'ın altında vermiş
-
1.5 saat daha devam eder sonra biter gibi