Sinan abi cm veren arkadaşları merak ediyorum nereye bakıyorlar ısı yetersizligi modeli yok sanki 😄
Isı adası kışın daha az etkiler diye biliyorum güneş ışınları eğik çarptığından ve bundan dolayı uv indeksinin düşük olmasından dolayı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSinan abi cm veren arkadaşları merak ediyorum nereye bakıyorlar ısı yetersizligi modeli yok sanki 😄
Isı adası kışın daha az etkiler diye biliyorum güneş ışınları eğik çarptığından ve bundan dolayı uv indeksinin düşük olmasından dolayı
Diyagram burada kalsın
Üst seviye rüzgarlarının hafif değişmesi bile mezosiklonun gücünü değiştiriyor ondan dolayı biraz daha bekleyeceğim
Mezosiklon için yazı yazacaktım ama vazgeçtim
Şuan bile öğle olmasına rağmen 1.5 dereceyiz
Şu troller yine burayı basti
Hafif kar var çatı ve araba üstleri tuttu
kar'dag57 Sinop'un neresindesin
Yarın için tahminim (00.00-24.00) ;
Yarın saat 15.00-21.00 arasında bulut kalınlığının yetersiz olmasından dolayı kuzey kıyıları geçemeyen sığ kütleler görebiliriz saatler 21.00'ın ilerisini gördüğünde ise bulut kalınlığı yavaş yavaş artacak bununla birlikte gelen deniz etkisi kar ilk olarak Anadolu yakasını ve Boğaz çevresini etkileyebilir sonrasından rüzgar açısının hafif değişimi ile bu yağışlara Avrupa yakasıda dahil olabilir.
Özet olarak 21.00 ile 24.00 arasında yer yer orta dereceli dek görebiliriz.
MGM Şubat ayı tahminini gördünüz mü
Şurayada Zonal Rüzgarların Seyrini Bırakayım😉😉
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bu kadar kuvvetli bir rüzgarın bir çöküşü olacaktır illaki

Böyle olur mu başkan
Sinan
Marmara denizinin batısında üst seviye rüzgarları güçsüzleşmeye başladı