2. Siklonu verdi
Izlanda tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sabah Ecmwf güncellemesi yine önemli sonra kısa vade modellerine bakarız
Neyse yarına görüşürüz
-
İstanbul için her ilçeye göre sistem farklı gelebilir. Kimine göre 2017 den sonra 8 Ocak 2019 iyiydi bende batıda yaşadığım için 23-24 Şubat 2019 sistemi efsaneydi. O zaman Esenyurt'ta 10 cm örtü görmüştüm ama Şirinevler Bağcılar Esenler gibi yerlerde örtü bile olmamış.
2019 Şubat sisteminde örtü olmuştu 8-10 cm
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
8 Ocak 2019 İlginç bütün sistemler aklımda kalır ama ben bu sistemi hiç hatırlamıyorum belkide kar yağmadı konumuma
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. DEK kütleleri çok zayıftı bunda yağış giriş yapıyordu İstanbulun ortalarına gelmeden eriyordu
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
Ateşleyelim mi Sahutt

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ecmwf kötü değil bu arada sakin olalım
-
Gündüz sıcaklıklar 0 derecenin altında bu görüntüde
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Mezosiklon verdi Ereğli açıklarına
-
Cuma günü sabahla aynı kky vermiş
-
Siklon takibi için PC geciyorum
-
Çok önemli güncelleme !!
-
Gidooooooooo
-
Ah İtalya Ahhh🤪🤪
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. :-D:-D:-D