İyi günler herkese yavaştan yerimizi alalım
Izlanda tarafından yazılan gönderiler
-
-
Marmara'nın üzerindeki -4 yer seviyesine daha fazla yansıyor
-
2019 Aralık gibi -12 gösterip son gün -6 olmasında ne olursa olsun
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Güncel indeks tahminlerine benzeyen kışların 500 mb anomalisi
Fazla bir değişim yok
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sıcaklık anomalisi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yağış anomalisi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Aralık başı verilerin güncellenmesiyle yeniden analog yapabilirim ve bununla birlikte son noktayı koyarız.
Güncellenmiş bakalım değişim varmı
-
O kuzeye tirmanirsa iş bitmiştir
-
Judah cohenin sitesindeki tahmini alıp koymuş bunda sıkıntı yok
-
Aralığın Son haftası fena şeyler bizi bekliyor

Haftalık tahminin gösterdiği sistemi GFS göstermeye başlamış devam takibe
-
Cansips önceki Aralık ayını bilmişti
-
NOAA P. Labdan oluşturmuyor musun ? Modellemeyi site yine model verileriyle oluşturuyor..
Ordan hazırlıyorum twitterden vs yerden hazır almıyorum demek istemiştim
-
Bu arada buraya attıklarımın hiçbiri başka bir yerlerden alıntı değildir bütün değerlendirmeleri kendim yapıyorum
-
2009 Kışı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İyi yakalamışsınız 2008 kışıda efsane kışlardan biriydi hatırladığım kadarıyla.
2008 Kasımından sonra 2008 Kışımı geliyor

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ondan sonra gelen Aralık ayı böyle geçmiş Ural yükseği dikkat çekiyor
Haftalık tahmin ortalaması ise böyle
2008 Kasımı = 2021 Kasımı neredeyse