Uludağ nasıl olur merak ettim şimdiden
Izlanda tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 38 derece olmuş hissedilen
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 9-15 Eylül tahmini böyle çıkmış
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kırmızı termometremiz hayırlı olsun
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
%75 birşeymi burda %85 nem var
-
Yarından sonra ısınıyoruz özellikle 27'sinde hissedilen sıcaklık 37 derece olabilir
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. AR ile sistem alma ihtimalimiz var
-
Ekimde 35 dereceyi gördüm ben önceki sene
-
Şuan net bir sistem görünmüyor halen
-

Basınç olarak çok güzel görüntü

-
Hatay'ın soğuk atağı bile bizim için sıcak
-
:D:D
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Vay be adamdaki şansa bak