Kaspersky kullanıyorum ben ![]()
Izlanda tarafından yazılan gönderiler
-
-
20 gun kaldi ne zaman baslican daha. ayt mi calistin hep? ayt calistiysan tyt de calismis oluyosun gerci. ama ayt calismadiysan bence baslamalisin. gerci fark ettigim birsey var bu atmosfer olaylariyla ugrasan genclerin hepsi cok zeki oluyor benim sizlere guvenim tam. hatta sole birde derece cikarabilsek demeyin keyfime...
Yok abi 11. sınıfım daha 1 yıl var sonraki 3 ay tatil birde
-
Ben halen tyt çalışmaya başlamadım bu ay başlarım
-
UsTaD i amazon prime a 15 gündür falan bakmıyordum unutmuştum battlefield almayı düşünmüştüm bile bir ara sağolasın abi tekrardan
sen nasıl alabildin benden kredi kartı istedi
-
notepad ile dll dosyası silme virüsü yapılabiliyordu
-
Bu arada oyunlar bedava değil 30 gün deneme almadan önce kredi kartı bilgilerini istiyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Daha amozon games diye birşeyi yeni öğrendim zaten bir hesabın var diyiyor
-
Epic games kütüphanemde 72 tane oyun var
bazı oyunları kaçırsamda yinede fazla -
Şimdi 30 gün denemeyi aldıktan sonra bütün oyunları indirsem sonra 30 gün bitince yeniden oynayabiliyormuyum
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Prime üyelikten bahsediyor o üyelik bitince oyunlar kalkıyormu
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Deniz suyu sıcaklığı anomalisi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 10-16'sıda yine serin geçebilir
-
Efsane-Semih Doğum günün kutlu olsun hocam
-
2 tahmindede Avrupa sıcak ve Türkiye'nin batı kesimi soğuk görünüyor
Yağış olarak ise net bir tahmin yok ama Marmara, Batı Karadeniz ve Orta Karadeniz normali üstü yağış alabilme ihtimali var