MGM GÜNCELLENDİ HAZIRMISINIZ HAVALARIN SESİİİİ
Izlanda tarafından yazılan gönderiler
-
-
Öğle

Eski sabah

Bu güncelleme güzel çıktı
-
Güncellenmedi
-
Halen güncellenmedi bu arada
-
Bize attığın eski tahmin
-
Dün Mozilla Firefox'a ilk gelmişti bugün neye gelir bilmiyorum
-
Yine 3 arama motoruyla bekliyorum
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. İstanbul'un Avrupa yakasında 18.00 gibi hafif şekilde başlayacak
The content cannot be displayed because it is no longer available. 20.00 gibi Avrupa yakasının batı kesimleri kuvvetli Anadolu yakasında yağışlar hafif başlayacak
The content cannot be displayed because it is no longer available. 22.00 gibi Avrupa yakasında özellikle Orta ve Batı kesimlerinde çok kuvvetli yağışlar varken Anadolu yakasında hafif şekilde devam edecek.
The content cannot be displayed because it is no longer available. 00.00 gibi Avrupa yakası ve boğaz hattı çok kuvvetli yağışlıyken Anadolu yakası kuvvetli yağış alacak
The content cannot be displayed because it is no longer available. 01.00 gibi 2 yakada da çok kuvvetli yağış olacak
02.00 gibi Avrupada çok kuvvetli yağışlar yerini kuvvetli yağışlara bırakacak Anadolu yakası çok kuvvetli bir şekilde devam edecek
02.00-04.00 arası Anadolu yakası çok kuvvetli yağışlı Avrupa yakasında yağış yavaştan ömrünü tamamlayacak 05.00'dan sonra bölgeden hızla ayrılarak İstanbul'u terk edecek
-
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. 24 saatlik yağış haritasına bakacak olursak eğer 60 mm'i aşan yerler görüyoruz bu ise Ocak ayında normalde almamız gereken yağışın %60'ının 1 günde yağması demek durumun ciddiyeti bu çıkarımdan belli oluyor
-
-
Çok kuvvetli yağış olacağından bazı yerlerde sıkıntılar olabilir
-
Akşam 3 saatte 25 30 bazı semtlerde 35 mm yağış düşecek bu ise önceki Cumartesi ve Pazar gününde toplam aldığımız yağışın 3 saatte düşmesi demek.
-
Yani Anadolu yakası daha az mı yağmur alacak
Anadolu yakasından çıkarken yazacaktım yanlış yazmışım Anadolu yakasında da çok kuvvetli yağış var :olumlu:
-
The content cannot be displayed because it is no longer available.