Açısal momentum dönme ile alakalı, yarıçap azaldıkça dönen bir cisim hızlanır ancak bunu modellerde nasıl göreceğimi hiç bilmiyorum.
Izlanda tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sarp Özdoğan Eline emeğine sağlık.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Poyraz

-
Lodos olsada biraz daha yükselse
-
Hadi bakalım
-
Hoşlanmadığınız sevmediğiniz kelimeleri buraya yazın küfür hariç bizde yasaklayalım
İzmir'e kar yağacak mı (!)
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
:olumlu: işareti gelse güzel olur aynen
-
AO ve NAO arşivlerini buldum bu kış büyük ihtimal + AO ve + NAO olacak ondan dolayı 2021 kışına en benzer kış 2000 kışı
The content cannot be displayed because it is no longer available. 2000 kışına bakacak olursak AO +
The content cannot be displayed because it is no longer available. NAO +
The content cannot be displayed because it is no longer available. QBO --> Batılı
The content cannot be displayed because it is no longer available. Enso --> Çoğunlukla -1.5'un altında
The content cannot be displayed because it is no longer available. 2021 beklentileri AO + / NAO + / QBO --> Batılı
Enso olarak beklenti ise neredeyse 2000 yılı kışı ile aynı
The content cannot be displayed because it is no longer available. Peki 1999/2000 Kışında neler oldu ?
Aralık ayı

Ocak

Şubat

Bu sene daha çok Ocak ayında şanslı olacağımızı düşünüyorum..
-
Elinize sağlık gayet anlaşılır olmuş

-
Sarp Özdoğan Eline sağlık güzel tahmin olmuş gwo index'in açılımı nedir araştırmak istiyorumda
-
Şu kasım haritası çıksın bakacaz önceki hangi kasımlara benziyor
-
En yüksek 18.3
En düşük 7.2
Yağış 0.3 mm
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Ankara'da bazı bölgelerde kar var
-
Hayırlı Cumalar