Izlanda tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. WRF İzmir'e vermiş
-
Medicane hakkında video yaptım paylaşayımHarici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Ecmwf yine kasırgayı İzmir'e vermiş sonra rodos adasına ilerliyor.
-
vay be kasırga takip edeceğim aklımın ucuna dahi gelmezdi
-
@HavalarMiss duan kabul olacakmı bakalım

-
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
The content cannot be displayed because it is no longer available. İcon Gem modellerinden sonra gücü düşük olsada Ecmwf'de medicane verdi .
-
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Sonbahar tahmini videomu paylaşayım

-
Doğum günün kutlu olsun Bilal Tan
-
Babanem vefat ettiğinden beri 3-4 gündür yoktum.İşler güçler tekrar döndüm.Herkese selamlar..
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun
-
accuweather tahmini ne zaman gelecek