Eskiden üç günde bir güncellenirken şimdi günlük güncellenmeye başlamış birde
Izlanda tarafından yazılan gönderiler
-
-
ECMWF 1-10 Ocak Arası🤮🤮
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 30 Aralık - 6 Ocak arası düzeltelim
-
ECMWF Cumartesi İzmir'e kky bekliyor

-
Sarp Özdoğan eline sağlık
-
Bilemiyorum takip edelim
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ay sonu iskandinav blokajı ile sistem alıyoruz

Diyagramda hamak oluşumu görünüyor ama soğuklar kuvvetli değil
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 1 hpa dan 1000 hpa'ya kadar anomali eksilerde
-
Çağrı Erdal kutup soğuklarını tutan kemer zayıflayacak
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Zonal rüzgarlar (10hpa) hızla yükselip sonra düşecek
-
Ocak Mart arası için
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ay sonu bazı senaryolar karenin dışına çıkmış

-
Sistemci5534 doğum günün kutlu olsun
-
Havaların sesi ailesine biraz hafızalarımızı zorlatmak istiyorum. Geçmiş yıllarda modellerde çok iyi gözüküp son anda bozulup gelmeyen ve fiyasko olan sistemleri hatırlayanlarınız var mı?
Edit: Çoğu kişi belki 2018 diyecek ama Benim ki net şubat 2021'dir. 14 şubat civarları. Yakın bir tarih gözüküyor ama neredeyse 4 sene oldu. Tam 10 gün kar gösteriyordu modeller kar haritalaro efsaneydi ancak efsane olmasını beklerken tamamiyle rakım sistemi olup kestane olmuştur.
-28 veren senaryolar vardi
-
Sahutt diyarbakırda durumlar nasıl
-
20.00 21.00 dan sonra başlar gibi ani düşüş