Sistemci5534 doğum günün kutlu olsun
Izlanda tarafından yazılan gönderiler
-
-
Havaların sesi ailesine biraz hafızalarımızı zorlatmak istiyorum. Geçmiş yıllarda modellerde çok iyi gözüküp son anda bozulup gelmeyen ve fiyasko olan sistemleri hatırlayanlarınız var mı?
Edit: Çoğu kişi belki 2018 diyecek ama Benim ki net şubat 2021'dir. 14 şubat civarları. Yakın bir tarih gözüküyor ama neredeyse 4 sene oldu. Tam 10 gün kar gösteriyordu modeller kar haritalaro efsaneydi ancak efsane olmasını beklerken tamamiyle rakım sistemi olup kestane olmuştur.
-28 veren senaryolar vardi
-
Sahutt diyarbakırda durumlar nasıl
-
20.00 21.00 dan sonra başlar gibi ani düşüş
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kocaeliye yoğun kar vermiş
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Üzerine kar örtüsü anomalilerini ekleyince sonuç
En çok benzeyen yıllar
-
Yakın vakitte Ekim ayı kar anomalileri verisi gelir bakalım ne olmuş
-
Sahutt hayırlı olsun
-
Akşam aşırı yağış bekleniliyor
200 mm i geçer gibi
-
hafta sonu takip etmemiz gereken bir yağışlı sistem var hemde baya baya son yillarin en sert yağışlı sistemi olmaya aday
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ecmwf diyagram fena çıkmış
-
Araplar Türkiye’ye Sibirya diyecek zorlasa
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gelocuların Arap versiyonu
-
Hayırlı akşamlar
Birkaç gündür halsizlikten foruma bakamıyorum erkenden model takiplerine başlanmış gibi

-
İlkbahar sonbahardan daha soğuk
-