Birilerine istasyon hatası olabileceğini söyledim diye Twitter'dan engellendim Twitter harbi garip yer ![]()
Izlanda tarafından yazılan gönderiler
-
-
Malum forum yine şaşırtmadı birde meteoroloji uzmanıyım diyorlar
-
Hissedilen 60 derece oldu haberleri yanlış
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Pozitif IOD'un zararını Basra'yı güçlendirmesiyle yiyoruz
-
Bu sene kutup girdabında split kovalayacağız
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. CFS yeni güncellemesine bakınca yağış tahminlerinin benim aldığım yıllara benzediğini farkettim
-
Sonbahar için tahmin edilen indekslere göre en çok benzeyen yılların ortalaması :
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -

Deniz suyu anomalisi
-
Herkese çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

-
Bir sonraki kışta kuvvetli el nino etkili olabilir
-
5 Şubat sisteminin fırtınası güzeldi
-
2020 2018 den sonra en kötü kış mevsimi
-
Fazla bilmiyorum fay işlerini ama önceki depremlerle alakasiz yerde oldu
-
Önceki depremlerle alakasız bir yerde meydana geldi, büyük ihtimal önceki depremler burayı tetikledi
-
İstanbul'da olan 5.9 5 şiddetindeydi öyle düşünün
Şiddetli bir deprem oldu