2019 yılı indeksler ve Ekim ayı deniz suyu sıcaklığı açısından en çok benzeyeni oldu
Izlanda tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kasım ayı bu şekilde görünüyor
-
Doğum gününüz kutlu olsun
-
Ekim tahmini dün atmayı unutmuşum
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
TAHMİN
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. GERÇEKLEŞEN
-
Bugün geçte olsa Ekim ayına bakarım
-
Eski discord mesajlarıma bakarken rastladım bu hesap kime aitti

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
8 gündede haritada minimal değişimler olur bakalım ay sonu değerlendirme yaparım
-

22 Eylüle kadar gerçekleşen basınç görüntüsü
Tahmin
-

CFS ekim ayını çok kötü vermiş
-
Dikkat eksikliğimden dolayı ilkte bükülmüş çatal ve kaşık olarak algıladım sonra kuş olarak gördüm
Dikkat fazlalığı olmasın yosun
-
Izlanda süper el nino ne durumda Şuan el nino görünüyo gibi duruyor
Orta kuvvette El Nino var şuan
+1.1
-

El Nino sonraki yaza kalmayacak anlaşılan
-
Sahutt doğum günün kutlu olsun
-
En son oluşan Medicane 2021 29 Ekim'de İtalya'yı vuran sonrasında ise güçsüzleşerek Antalya'ya kırıntılarının geldiği Medicane Apollo idi
Son oluşan 2 Medicane i saymazsak en son oluşan Medicane 2023 Ocak ayında oldu burdada eksik var