Eylül tahmini (14 Ağustosta yapılmıştır)
Izlanda tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Demeye kalmadı yine düştü
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yeniden yükselmeye başladı
-
Kuveyt 2016 da 54,basrada yine 2016 da 53.8 gördü.Kaldıki buralar dünyanın en sıcak noktaları değil.Buna rağmen dünyada ki en yüksek sıcaklığı 54.4 kabul etmek bence esas bu güvenilir değil.
Ben dünyada ki en yüksek sıcaklık burası demedim ki zaten :D
-
Ölüm vadisinin ve ayni zamanda dünya rekoru olan en yüksek sıcaklık 56.7 dir.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Güvenilir ölçüm 54.4
-
Ölüm vadisini (54.4 derece) geçmeye ne kalmış
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Rüzgar haritası
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Büyük ihtimal fön etkisinden dolayı bu kadar yükseldi sıcaklıklar
15.00'da orta kuvvette karayel var fön etkisi iyice şiddetini arttırabilir
-
Fön etkisinden dolayı kuru sıcak hava Hatay'ın iç kesimlerini etkiliyor olabilir
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sıcaklık düşerken bağıl nemin yükselmesi gerekir burada tam tersine düşmüş
Gidip bana çapraz rüzgar esiyor yok zembille nem indiriyorlar gibi saçma sapan şeyler diyemezler anca halkı kandırırlar
-
Son çıktılar daha da fazla benzemeye başladı
-
Birilerine istasyon hatası olabileceğini söyledim diye Twitter'dan engellendim Twitter harbi garip yer

-
Malum forum yine şaşırtmadı birde meteoroloji uzmanıyım diyorlar
-
Hissedilen 60 derece oldu haberleri yanlış
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Pozitif IOD'un zararını Basra'yı güçlendirmesiyle yiyoruz