Tokat'ta da kuvvetli kar yağışı başladı. Yere düşen kar erimiyor. Havada nasisla yerde de öyle oluyor
Tokatli60 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Serkan dostum MGM cumartesi günü için kar ikonu koymuş sıcaklıkta uygun cumartesi günü. Bence sen şimdi uyu şu an kar yağması için sıcaklıkta pek Uygun değil
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
The content cannot be displayed because it is no longer available. Serkannnnn fotoğrafda gördüğün dek çok hızlı bir şekilde büyüyor ve kuvvetleniyor. Eğer o size vurursa güzel yağış alırsınız. Radarı takip et. Senin adına ben heyecanlandim
-
Kardes bizim burda basladi yagdi biraz durdu malasef
Ben de öyle bekliyordum. Hafif bir kütle üstünüze geliyordu.
-
Yağış kuvvetlendi tekrardan
-
Tokat'ta yağış oldukça hafifledi.
-
Akdeniz kıyılarında bile MGM zirai don uyarısı yaptı
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Halitaydemir Tokat-15 e kadar düşecek bence düşen her bir kar tanesi tutacak. Yağış az ama hava çok ama çok soğuk olacak
-
Biraz zor. Mgm radarı tıkandı kaldı. Trakya istanbul civarında var. Bir de Doğu Karadeniz diğer yerler çok beklememeli. Fazla beklentiyi yüksek tutmayın
Orta Karadeniz'de dekler oluşuyor. Ben yarın sabah en fazla 4 cm bekliyorum açıkçası. Yarın örtü olmazsa bile pazar gününe kadar hava oldukça soğuyor. Düşen 1 kar kristali bile tutar pazar günü
-
Kardeşim Tokatliysan ve Tokattaysan eğer bu gördüğüm kar değil. Tutmaz. Imkani yok. Mgk radari Tokata kar vermiyor
Sıcaklık yavaş yavaş düşüyor. Bence yarın sabaha güzel bir örtü olur taş çatlasın 4 cm falan tutmuş olur sabaha
-

The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Su an bizim burda güzel kar yağıyor
-
Zonguldak için ümitli konuşabilirim bu sefer sabaha beyazsınız allahın izniyle
Tokat kaç cm kar alır dostum
-
Gozun aydin tadini cikar
Sağol inşallah sende çıkarırsın